Lijstjes

Forever op mijn TBR

Rainbow bookshelves

Er zijn van die boeken daar kom ik nooit aan toe. Van die boeken waar ik super enthousiast over was toen ik ze kocht, maar die al een jaar of 2 in mijn boekenkast staan. Super zonde! Vandaag zet ik die boeken eens even in het zonnetje in de hoop dat ik ze dan ook sneller ga lezen. 

Harteloos – Marissa Meyer

Dit boek heb ik 2 jaar terug van mijn opa en oma gekregen voor Sinterklaas. In die periode was het boek net uit en ik was super enthousiast. Ik las hem dan ook meteen, zou je denken. Maar nee.. Ik denk dat het boek toch een beetje intimiderend is met z’n 500 pagina’s. Telkens als ik een nieuw boek uit kies uit mijn boekenkast, dan bedenk ik me dat ik Harteloos ook snel eens moet gaan lezen. En dat ga ik nu dan ook echt snel doen!

De boekendief – Markus Zusak

Dit boek heb ik ook 2 jaar terug gekocht. Het was toen in de aanbieding bij mijn lokale boekhandel en ik kocht het boek dan ook meteen. Veel mensen hebben dit boek al gelezen en zijn er super enthousiast over. En ik? Ik denk dat de hype rondom dit boek me iets te indrukwekkend is geworden en dat ik daardoor het boek nog niet opgepakt heb. Maar ik ben het zeker nog wel van plan. Binnenkort..

Processed with VSCO with hb1 preset

De vijfde brief – Nicola Moriarty

Dit boek staat nog niet zo lang in mijn kast als de andere boeken, maar het is wel gek dat ik deze nog niet gelezen heb. Toen het boek namelijk net uit was, heb ik 4x met dit boek in mijn handen gestaan, maar hem telkens niet gekocht. Toen ik hem dan tegen kwam op het Boekenfestijn, dacht ik dan ook dat ik hem snel zou lezen. Maar nee hoor, ook deze staat nog ongelezen in mijn boekenkast.

Versplinterd – Dani Atkins

Dankzij Goodreads heb ik dit boek. Al mijn vrienden op Goodreads waren razend enthousiast, dus ik kocht het boek ook. Maar wat nu als ik het niet leuk vind? Ik weet al dat ik deze schrijfster wel heel erg fijn vind schrijven, want ik las eerder al Duet met jou. Dit vond ik echt een prachtig en ontroerend boek, dus eigenlijk weet ik niet waarom dit boek nog steeds ongelezen in mijn kast staat.

Zijn er boeken die bij jou al een eeuwigheid in de kast staan? Laat het me weten in de reacties. 

0 Comments

  1. Herken je gevoel met boeken die je graag wil lezen maar toch een beetje dik zijn of wel errug gehyped echt zo erg! Maar stiekem zijn vooral de dikke boeken het vaak wel waard 😉 (en de gehypete…. soms? x’D)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge