Uncategorized

Friday Five: boeken die een re-read verdienen

The-Friday-Five | Marieke's Books

Friday Five is een wekelijks terugkerende tag van Joost van NerdyGeekyFanboy. Het onderwerp van deze Friday Five is boeken die een re-read verdienen. Stiekem vind ik dit best wel een moeilijke, omdat er nog zoveel nieuwe boeken zijn die ik wil lezen. Toch heb ik 5 boeken kunnen kiezen die écht een reread verdienen. 

Onvoorwaardelijk - Colleen Hoover | Marieke's Books

Ugly love (Onvoorwaardelijk) – Colleen Hoover

Als eerste dit prachtige boek van Colleen Hoover. Ik vind dit boek zo ontzettend mooi en emotioneel, dat ik het zelfs al een keertje herlezen heb. In Ugly love volgen we Miles en Tate. Tate wordt de nieuwe buurvrouw van Miles en er is een grote wederzijdse aantrekkingskracht. Maar Miles wil geen liefde en Tate heeft geen tijd voor liefde. Dus hoe gaan ze het dan oplossen?

Alice in Zombieland – Gena Showalter

Dankzij deze serie ben ik écht begonnen met lezen. Begin 2016 besloot ik te beginnen in dit boek en een week later waren alle 3 de delen al uit. Stiekem loop ik al langer met het idee om deze serie te herlezen, maar misschien wil ik dat ook wel niet. Wat nu als dit straks helemaal niet zulke goede boeken blijken te zijn? Ben ik dan mijn fijne herinneringen eraan aan het verpesten?

Een – Sarah Crossan

Dit is het eerste boek dat ik ooit in vrije vers-vorm las en ik was er helemaal gek op! Nu heb ik ondertussen nog meer boeken in vrije vers-vorm gelezen en nu vraag ik me af of ik dit boek nog steeds zo goed vind als dat ik het de eerste keer vond.

The Notebook - Nicholas Sparks | Marieke's Books

The Notebook – Nicholas Sparks

Dit boek stond ongeveer 3 jaar in mijn kast voordat ik het eindelijk oppakte. Toen ik het eenmaal uit had, bleek het ook nog eens een fantastisch boek te zijn. Ik baalde er zo van dat ik dit zo laat pas ben gaan lezen. Dit boek is zo ontzettend mooi en lief dat ik het wel móet herlezen een keer. Misschien dit jaar al wel? Maar eerst ga ik De bruiloft lezen, het vervolg hierop.

De deal – Elle Kennedy

Het zal je niet verbazen dat dit boek ook in dit rijtje beland is. Mijn favoriete boek van 2018, zelfs zo leuk dat ik het in dat jaar al 2x gelezen heb. Maar Hannah en Garrett vind ik zulke leuke personages dat ik weer opnieuw over ze wil lezen! Eerst De Fout van Elle Kennedy lezen, maar daarna denk ik dat ik deze weer ga herlezen.

Welk boek wil jij graag een keertje herlezen? En doe je dat vaak, herlezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge