Uncategorized

Friday Five: witte boeken

Friday Five: witte boeken | Marieke's Books

Yes, de eerste Friday Five is een feit! Friday Five is een wekelijks terugkerende tag van Joost van NerdyGeekyFanboy. Het onderwerp van vandaag is witte boeken en daar heb ik er wel een aantal van. Doordat mijn boekenkast op kleur staat, waren de boeken snel gevonden. 3 van deze boeken heb ik al gelezen en 2 wil ik er nog heel graag lezen. 

Friday Five: witte boeken | Marieke's Books

Een bijna eindeloze afstand – Tahereh Mafi

Dit boek moest en zou ik hierbij benoemen. Dit verhaal is zo aangrijpend, verschrikkelijk en prachtig tegelijkertijd. Een echte aanrader en ik denk dat je dit boek nog vaak voorbij gaat zien komen hier op Marieke’s Books. Iedereen moet dit boek lezen!

Benieuwd naar mijn recensie? Die kun je hier lezen.

The Notebook – Nicholas Sparks

Eind vorig jaar besloot ik The Notebook eens op te pakken. Ik ben groot fan van de film, maar het boek had ik nog nooit gelezen. Wat zonde! Dit boek is echt prachtig. De momenten die ik zo mooi vind in de film, die zijn nog veel mooier in het boek. De emoties komen naar mijn idee nog veel beter over in de geschreven versie.

Dit is zo’n boek waarvan sommige niet eens weten dat het ook als boek bestaat en daar moet verandering in komen, want ook dit boek is prachtig en moet iedereen lezen!

Benieuwd naar mijn recensie? Die kun je hier lezen.

Open Road Summer – Emery Lord

Open Road Summer is een duidelijk gevalletje cover buy. De cover vind ik zo mooi! Lekkere felle kleurtjes op een witte achtergrond, ik hou er van. Ik heb het boek helaas nog niet gelezen, maar wil dat wel graag dit jaar nog doen. Met mijn project eigen boekenkast moet dat denk ik wel goed komen.

Friday Five: witte boeken | Marieke's Books

Liefde & Geluk – Jenna Evans Welch

Dit boek las ik afgelopen weekend uit en het is zo’n fijn boek! In dit boek staan familie en vriendschappen centraal. Het boek draait dus een keertje niet om liefde en dat vind ik erg verfrissend van een young adult. Young adults draaien, in mijn ogen, toch vaak om de liefde. Waarom je dit boek aan je TBR moet toevoegen? Omdat dit boek echt heerlijk vlot leest en je vanaf de eerste bladzijde een band met Addie hebt. Ze is zo’n leuk personage en ze heeft een duidelijke eigen wil. Heel tof!

Verlangen (De Royals #4) – Erin Watt

De eerste 3 delen van de Royals heb ik verslonden. Ze zijn zulke fijne guilty pleasures. Deel 4 heb ik gewonnen van uitgeverij De Fontein, maar heb ik nog niet gelezen. Dit deel is geschreven vanuit Easton. Het switchen naar een ander perspectief zorgt ervoor dat ik toch een beetje huiverig ben voor dit boek. Wat nou als ik Easton helemaal geen fijne hoofdpersoon vind? Binnenkort toch maar eens begonnen, want ik ben wel erg nieuwsgierig.


Welk wit boek moet ik volgens jou echt nog eens lezen? Laat het me weten in de reacties. 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge