Lijstjes

Gehypte boeken die ik nog niet heb gelezen

Rainbow bookshelves

Op de blog van Laurie van LauriesBookshelf zag ik dit toffe idee voorbijkomen en ik wilde meteen mijn eigen versie ervan maken. Laurie maakte een lijst van alle populaire boeken in de boekenwereld die iedereen al gelezen lijkt te hebben, behalve zij. Ik bedacht me dat ik ook zo’n lijst wilde maken, dus bij deze!

Divergent – Veronica Roth

Afgelopen zomer heb ik de films gezien en die vond ik erg tof. Nu wil ik ook graag de boeken lezen. Erg benieuwd naar!

De hongerspelen – Suzanne Collins

Dit is zo’n serie die iedereen ooit al eens gelezen heeft. Toen deze boeken heel erg populair waren, las ik alleen nog niet zo veel, dus ik deed niet mee aan de hype. Toch ben ik nog heel erg nieuwsgierig naar deze boeken!

Ik geef je de zon – Jandy Nelson

Dit boek staat echt al forever op mijn TBR en iedereen lijkt het al gelezen te hebben. Hoog tijd dus dat ik dat ook ga doen. 

De boekendief – Markus Zusak

Iedereen die dit boek gelezen heeft is er volledig lyrisch over. Maar waarom? Geen idee.. Ik moet het boek namelijk nog lezen. En dat terwijl het boek al zeker 2 jaar in mijn kast staat. 

The Night Circus – Erin Morgenstern

Dit boek heb ik al zeker 3x van de bibliotheek geleend, maar telkens niet gelezen. Ik vind het zo’n intimiderend boek.. En daarnaast heeft iedereen dit boek al gelezen en iedereen vind het geweldig. Wat nu als ik het niks vind? Het staat al anderhalf jaar op mijn TBR. 

alles behalve oké

Allesbehalve oké – Laura Steven

Dit boek was vooral aan het begin van dit jaar erg populair en ik wil het heel graag lezen. Op de een of andere manier is het er niet van gekomen. Ik zag dat het boek bij de bibliotheek als ebook te leen was, dus de kans is groot dat ik het boek nu snel ga lezen. 

De zeven zussen – Lucinda Riley

Dit is een serie die dit jaar in een keer heel populair is geworden en het klinkt als de perfecte serie voor mij. Heb ik het dus al gelezen? Nop. Maar dat ga ik wel snel doen. Hopelijk..

They both die at the end – Adam Silvera

Of sowieso alles van Adam Silvera. De meeste mensen zijn laaiend enthousiast, maar ik heb nog geen enkel boek van hem gelezen. Ga ik ook snel doen! 

The Astonishing Color of After – Emily X.R. Pan

Dit boek kwam vooral aan het begin van het jaar veel voorbij op bookstagram. Hailey van Hailey in Bookland is erg enthousiast over dit boek en dankzij haar wil ik het graag lezen. Het boek is echt prachtig  en ik ben zo benieuwd naar het verhaal! 

Body Positive Power – Megan Jayne Crabbe

Ik sluit dit artikel af met Body Positive Power. Megan volg ik al heel lang op Instagram en toen ze een boek uitbracht, wilde ik dat dan ook graag lezen. Toen ging in een keer iedereen dit boek lezen en bleef ik als enige achter die het nog niet gelezen heb.. Dit boek is ook bij de bibliotheek te leen als e-book, dus die ga ik binnenkort eens lenen. 


Zo, dat was mijn lijst voor nu. Er zijn nog veel meer boeken die gehypt waren en die ik nog moet lezen, maar dit zijn wel de eersten waar ik aan moest denken. Welke populaire boeken heb jij nog niet gelezen? Laat het me weten in de reacties.

0 Comments

  1. Leuk om zo’n lijstje te zien en ook heel herkenbaar! “De boekendief” heb ik vorige week gelezen,ook omdat ik van heel veel mensen hoorde dat het een schitterend boek is. En dat klopt! En ik ga nu beginnen aan “Het nachtcircus” dat ik vorige week van de bieb heb meegenomen 😉
    Verder staan o.a. nog op mijn lijstje alle boeken van Arthur Japin, “de ruimte van Sokolov” van Leon de Winter en de serie van 4 boeken van Carlos Ruiz Zafon met o.a. “De schaduw van de wind”.

    1. Wat toevallig dat je nu precies de boeken leest die er op mijn lijstje staan! De boeken van Carlos Ruiz Zafon lijken mij ook heel erg mooi, maar die zijn zo dik..

  2. Ooohhh ik moet ook echt alles van Adam Silvera nog lezen… Heb alleen maar die samen met Becky Albertalli gelezen haha… Maar THE NIGHT CIRCUS Mariekeeeee x’D

  3. Wow, ik dacht echt dat ik de enige was die zoveel populaire boeken nog niet had gelezen!
    De Hongerspelen en Ik Geef Je de Zon heb ik dan weer wel gelezen en ik ben al bij het laatste deel van Divergent. De rest wil ik ook nog lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge