Lijstjes

Gelukkig nieuwjaar en vooruitblik 2022

Gelukkig 2022 | Marieke's Books

Gelukkig nieuwjaar lieve lezers! Hopelijk brengt 2022 ons geweldige boeken, fijne leesuurtjes en veel mooie momenten.

Voor 2022 heb ik een aantal doelen bedacht. Kijk je mee?

Afstuderen

Misschien wel mijn grootste doel voor dit jaar! Als alles blijft gaan zoals het nu gaat, dan hoop ik in de zomer van 2022 mijn master diploma Medische biologie te hebben, en daarnaast ook mijn bevoegdheid voor middelbare school docente biologie. Dit doel heeft mijn hoogste prioriteit, en in principe zijn alle andere doelen een beetje bijzaak. Toch wil ik ze wel graag nog benoemen, want ik hou van lijstjes!

Leesdoel

Dit jaar wil ik mezelf niet te veel druk op leggen wat het lezen betreft. Sinds dat ik stage loop op een middelbare school, lees ik gemiddeld 2 boeken per maand. Dit is voor mijn doen ontzettend weinig. In het nieuwe jaar hoop ik weer iets meer tijd vrij te maken voor lezen, misschien even een kwartiertje lezen voor het slapengaan of bij het ontbijt. Op deze manier blijf ik doen wat ik leuk vind, maar kost het me niet zo veel tijd. En mijn Goodreads leesdoel? Die staat voor het eerst op 1. Ik zie wel hoeveel boeken ik lees dit jaar en ik laat me verrassen.

Blogdoel

Nee, ik ga niet weer beloven dat ik regelmatig ga bloggen en het dan ook vol ga houden. Dat doe ik dan namelijk toch niet. Dit jaar wil ik heel graag iets vaker bloggen. Er zit verder geen voornemen bij om x aantal keer per week/maand te bloggen, maar om er gewoon plezier in te hebben en het weer vaker te doen. That’s it!

Ik ben wel benieuwd: heb jij doelen voor het nieuwe jaar? Laat het me vooral weten in de reacties. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge