Lijstjes

Gelukkig nieuwjaar + voornemens

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk bevat 2021 voor jou heel veel liefde, geluk en leesplezier. Ik heb er zin in! Benieuwd welke voornemens ik bedacht heb? Lees dan snel verder. 

Lezen

Het aantal boeken is dit jaar niet erg spannend: zoals elk jaar wil ik graag weer 100 boeken lezen. Wel loop ik dit jaar 3 verschillende stages. Eerst maak ik de stage in Mannheim af, daarna doe ik een onderzoeksstage en dan hoop ik een educatiestage te lopen. Die stages zullen er vast voor zorgen dat ik best moe ben ’s avonds. Als ik de 100 niet ga halen, is dat ook niet zo’n erg.

Daarnaast deelde ik pas al een twee kleinere doelen, namelijk het lezen van de hele Bridgerton-serie (met dank aan de serie natuurlijk) en het lezen van thrillers. In 2020 las ik al 1 thriller, maar in 2021 wil ik er meer lezen.

Een mini-doel is het uitlezen van mijn Duitse boek Das Glück in Vollen Zügen. Ik ben in 2020 begonnen, maar heb het boek nog niet uitgelezen. Het lezen in een onbekendere taal gaat heel erg langzaam en dan leg ik het boek makkelijker weg.

Blog + Instagram

Mijn grootste voornemen voor 2021 is om het bloggen en mijn Instagram weer op te pakken. Op beiden heb ik heel onregelmatig gepost en daar wil ik graag verandering in brengen.

Binnen datzelfde voornemen hoort ook het voornemen om weer iets meer recensies te schrijven. In 2020 schreef ik maar een handjevol recensies, terwijl ik wel meer dan 100 boeken las. Heel jammer, want die recensies gebruik ik ook om terug te blikken op mijn jaar.

Reizen

Ik hoop heel erg dat het binnenkort weer makkelijker wordt om te reizen (wel veilig natuurlijk), want ik heb meerdere reisdoelen. Ik wil graag met mijn zusjes naar Londen, want de reisweek van mijn jongste zusje ging niet door met dank aan corona. Ook zou ik met mijn andere zusje naar Schotland als ze haar diploma zou halen, wat helaas ook niet door kon gaan. Een vriendinnetje en ik hadden ook besloten om te gaan reizen. Genoeg leuke tripjes die eventueel in 2021 zouden kunnen, maar mocht het nog niet veilig zijn, dan schuiven we ze lekker door.

Heb jij voornemens voor 2021?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge