Recensies

Het einde (Off Campus #3) – Elle Kennedy

Het einde - Elle Kennedy Recensie Marieke's Books

Na het lezen van De deal en De fout wist ik het zeker: Elle Kennedy is een van mijn favoriete schrijfsters. Ik wilde dan ook erg graag Het einde gaan lezen. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

Waar gaat Het einde over?

Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen dat zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet.

Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Maar één ding weet ze zeker: een herhaling van de wilde nacht met Dean gaat er niet komen.

Dean heeft een geweldige nacht met de gevatte Allie, en hij blijft daarna maar aan haar denken. Maar Allie zegt dat het bij die ene keer moet blijven en dat ze alleen vrienden wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet alles op alles om Allie te veroveren.

Het einde Elle Kennedy Marieke's Books.jpg

Wat vond ik er van?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik vond dit boek lang niet zo leuk als de eerste 2 delen. Ik miste diepgang en een goed achtergrondverhaal. Waar bij de eerdere boeken eerst een achtergrond geschetst werd, draaide het nu voornamelijk om de seks in het boek. En op zich vind ik dat niet erg, zolang er maar een verhaal omheen zit, maar dat verhaal miste ik nu dus.

Daarnaast vond ik sommige gebeurtenissen echt te random, waardoor het verhaal moest inleveren op geloofwaardigheid. En dat terwijl ik in De deal het juist zo geweldig vond dat het verhaal zo realistisch was. Erg jammer, want daardoor vond ik het boek minder tof.

Maar ik vond ook nog een heleboel dingen wel leuk hoor! Zo vind ik Allie en Dean allebei fijne personages. Ik kon me vooral goed in Allie inleven en Dean is een schatje. Daarnaast vond ik het erg fijn dat de eerdere personages weer voorbij kwamen en dan vooral Garrett uit De deal. Het verhaal leest heerlijk vlot en je vliegt er zo doorheen. Het boek is ook nog eens moeilijk weg te leggen, dus je hebt het zo uit.

Al met al een prima new adult, maar ik had gehoopt op iets meer diepgang. Hopelijk is het 4e deel in deze serie weer iets meer naar mijn smaak.  

Het einde (Off Campus #3) – Elle Kennedy – Uitgeverij Volt – 388 pagina’s – ISBN 9789021417844 – ★★★☆☆

Ik heb dit boek mogen ontvangen van de uitgeverij, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie. 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge