Recensies

Het geheim (Briar U #2) – Elle Kennedy

Of ik de nieuwe Elle Kennedy wilde lezen voor uitgeverij Volt? Natuurlijk! Ik ben echt gek op haar boeken en was dan ook erg benieuwd naar de Nederlandse versie van The Risk. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Het geheim over?

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.
Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Wat vond ik er van?

Dit boek had ik al eens eerder gelezen, ik las namelijk vorig jaar de Engelse versie The Risk. Toen vond ik het boek vermakelijk, maar ik had niet zo’n klik met de personages. Nu in het Nederlands werd ik blij verrast. Ik had namelijk een grotere klik met de personages en zat veel lekkerder in het verhaal dan eerst. Het boek heeft dan ook een ster meer gekregen dan de vorige keer. Nu weet ik niet zo goed of het komt door het Nederlands (al lees ik ook regelmatig in het Engels), of dat ik door een andere reden gewoon niet zo lekker in het verhaal zat de eerste keer.

Elle Kennedy is een schrijfster waar ik alles van wil lezen. Publiceert ze haar boodschappenlijstje? Zelfs dat zou ik nog wel willen lezen. Haar schrijfstijl is zo fijn en leest heerlijk weg. Zo ook bij dit boek. De vertaling is ook erg goed gedaan. Zoals je hierboven kon lezen, zat ik dit keer nog lekkerder in het boek dan de vorige keer. Complimenten!

Brenna en Jake zijn ontzettend leuke personages. Ze hebben zoveel chemie! Hun continue geplaag over en weer maakte het ontzettend vermakelijk om hun interactie te lezen. Ik vond het ook leuk om de andere personages terug te zien. Briar is gewoon zo’n fijne omgeving met toffe karakters. Kennedy heeft echt een bijzondere sfeer gecreëerd op en rondom de campus, het voelt echt als thuiskomen.

Het geheim (Briar U #2) – Elle Kennedy – Uitgeverij Volt – 416 pagina’s – ★★★★☆

Heb jij al eens iets van Elle Kennedy gelezen? Laat het me vooral weten in de reacties.

Ik heb dit boek mogen ontvangen als een recensie-exemplaar, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge