Wrap up

Hoe ging de Reading Rush?

Afgelopen week deed ik mee aan de Reading Rush. Een readathon die een hele week duurt. Het doel? Zo veel mogelijk lezen en daar van genieten. Benieuwd hoe mijn week ging? Lees dan snel verder. 

Mijn TBR

Ik had een super ambitieuze TBR gemaakt. Ik had het idee dat ik wel 7 boeken in 7 dagen kon gaan lezen. Hiernaast staan al de boeken.

Marleen van Favoritez.nl merkte al snel op dat ik niet de dunste boeken gekozen had. Zo is Quotum 400 pagina’s lang, Het geheim 416 en Raak me. Niet. heeft 430 pagina’s. Misschien moet ik daar bij een volgende readathon op letten. Als ik alle 7 boeken op mijn TBR gelezen zou hebben, zou ik 2486 bladzijden lezen. Achteraf gezien is dat niet echt realistisch. Maar een toffe TBR was het wel haha!

Maar wat heb ik dan wel gelezen?

In totaal las ik 4 boeken, waarvan er eentje niet eens op mijn TBR stond.

De boeken die ik las zijn:

  • Zomervacht van Jaap Robben ★★★
  • Quotum van Marloes Morshuis ★★★★
  • Raak me. Niet van Laura Kneidl ★★★★
  • Verlies me. Niet. van Laura Kneidl (audioboek) ★★★

Ook ben ik nog in 3 boeken begonnen, namelijk Het geheim (119 pag), Land van dadels en prinsen (30 pag) en Truth or Dance (72 pag).

In totaal las ik 1487 pagina’s, waar ik erg blij mee ben.

Op de website van de Reading Rush kon je bijhouden hoeveel pagina’s je per dag las. Ik heb dat ook gedaan en zo kwam deze grafiek eruit rollen. Zoals je kunt zien heb ik het meest gelezen op dinsdag en in het weekend. Dat waren ook de rustigste dagen van mijn week.

Conclusie

In mijn ogen is de Reading Rush zeker geslaagd! Ik heb eindelijk Raak me. Niet. gelezen. Dit boek lag al een maand op me te wachten en ‘moest’ ik lezen voor de Leesfabriek. Nu kan ik eindelijk mijn recensie gaan typen.

Ook heb ik de Luisterbieb weer helemaal opnieuw ontdekt. Er staan zoveel pareltjes in die app! Binnenkort kun je een blogpost verwachten met al mijn aanraders.

Quotum is een boek dat me ontzettend verrast heeft, dus ik ben erg blij dat ik dat boek opgepakt heb afgelopen week. Zeker een aanrader als je van dystopische boeken houdt! De recensie staat ook al online.

Heb jij meegedaan aan de Reading Rush? Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge