Wrap up

Hoe ging #leesuiteigenkast? + wrap up september

Rainbow bookshelves

De maand september is weer voorbij. Deze maand was het #leesuiteigenkast in de Hebban Feelgood club en ik besloot dit jaar mee te doen. Maar is mijn eigen-boeken-TBR ook geslonken? Hoog tijd om eens te kijken hoe ver ik ben gekomen. 

Bagger

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit is niet mijn beste leesmaand ooit. Ik heb maar 5 boeken gelezen. Dit is helaas veel minder dan dat ik normaal lees. Zoals je al pas al kon lezen, zijn stage en mijn minor samen erg druk. Ik vind het dan ook moeilijk om lezen en bloggen weer op te pakken. Zelf baal ik er erg van, want juist deze hobby’s vind ik erg leuk en ik krijg er veel energie van. Maar het is voor nu nog niet anders.

Gelukkig heb ik nog wel iets kunnen lezen deze maand, daar ben ik al erg blij mee.  Maar komen deze boeken wel allemaal uit mijn boekenkast….?

Uhhhh, nee

Ik heb deze maand echt heel erg gefaald wat de challenge betreft. Ik heb namelijk maar 2 boeken uit mijn eigen boekenkast gelezen. Dat lees je goed, maar twee. De overige 4 boeken heb ik dus allemaal van andere plaatsen. 2 kwamen er uit de bibliotheek en 2 las ik als e-book op mijn telefoon.

Naast het boeken lezen uit mijn eigen boekenkast, wilde ik deze maand ook nog eens geen eigen boeken kopen. Ook dit heb ik niet gedaan. Ik heb zelfs meer boeken gekocht dan de afgelopen 3 maanden bij elkaar. Zo kocht ik 2 boeken via bol met de 2 boeken voor 15 euro actie, ook ging ik naar het Boekenfestijn waar ik 6 boeken meenam. Naast dat ik zelf boeken gekocht heb, kreeg ik ook nog eens 2 boeken van uitgeverij HarperCollins Holland: De afstand tussen jou en mij en de kersenboom & Kleine grote liefde. Dankjulliewel!

Wrap up september

Yes, tijd voor de wrap up! In principe heb ik wel een goede leesmaand gehad als je kijkt naar mijn ster-ratingen. Een mooi gemiddelde van 4 sterren.

Na haar eerste boek, Stilte, was ik zo benieuwd naar dit boek! En ze heeft me wederom weer niet teleurgesteld. Dit boek was erg origineel en ik heb er echt van genoten. En wat is Daniel een schatje! Alleen al om hem zou je dit boek moeten lezen.

WhatsApp Image 2018-09-11 at 16.14.19

Dit boek heb ik in een opwelling bij de bibliotheek geleend en diezelfde dag ben ik er nog in begonnen. En het boek stelde me niet teleur! Wat een heerlijk boek met ontzettend veel belangrijke onderwerpen.

Mijn eerste reread ooit en het is me niet tegengevallen. Wat heerlijk om weer in deze wereld te zijn!

Opzoek naar een nieuwe New Adult auteur stuitte ik op dit boek. Meteen maar gelezen en ik kan je vertellen: Deze schrijfster schrijft leeeeeuk!

  • Ondenkbaar (Stouter #1) – Christina Lauren (3*)

Na het lezen van The Year We Fell Down was ik toe aan nog een New Adult. Na een beetje rondneuzen kwam ik bij dit boek uit. Leuk om even tussendoor te lezen, maar niet heel erg bijzonder. Wel super leuk dat het een haat-liefde verhaal is.

  • Het zwembad – Libby Page (3*)

Dit boek kreeg ik als recensie boek voor de Leesfabriek. Vol goede moed begon ik aan het begin van de maand aan dit boek. Maar eenmaal bezig kwam ik erachter dat ik er echt niet doorheen kwam. Het duurde dan ook een volle maand voordat dit boek uit was. Het verhaal was heel ontroerend, maar de eerste 200 bladzijden waren echt enorm langzaam.


Dat was de maand september. Een maand waarin ik me dus niet aan de challenge gehouden heb. Maar voor oktober heb ik daar wat op verzonnen. Ik ga namelijk verder met vooral boeken uit mijn eigen boekenkast lezen, want dat is wel erg leuk. Een kijken of het me volgende maand wel lukt om meer eigen boeken te lezen.

Heb jij deze maand nog leuke boeken gelezen? Laat het me weten in de reacties.  

 

0 Comments

  1. Ik vind ‘Stouter’ zo’n fantastische serie, haha! Die serie heb ik sowieso al iets van 3 keer herlezen. Vooral Chloe & Bennett <3 <3 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge