Kletsen

Hoera, ik ben jarig!

Verjaardag 21 2019 | Marieke's Books

Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat ben iiiiiiik! Yay, vandaag ben ik 21 jaar geworden. Een jaar waarin ik van alles van plan ben. Benieuwd wat? Kijk dan snel verder. 

Bachelordiploma halen

Als eerste wil ik heel graag mijn bachelordiploma halen dit jaar. Ik moet nog 36 studiepunten en een groot deel daarvan bestaat uit mijn bachelorstage. Hopelijk vind ik binnenkort een plekje en kan ik in april daarmee starten. Ook moet ik nog 1 herkansing van het vorige collegejaar, maar die moet wel lukken. Als alles volgens planning gaat, dan begin ik in augustus met mijn masterstudie. Spannend!

Op vakantie naar een (voor mij) onbekend land

Ik hou heel erg van reizen, maar ik heb niet zo veel tijd voor reizen helaas. Toch wil ik dit jaar graag naar een (voor mij) onbekend land. Het maakt niet uit hoelang ik er heen ga, zolang ik maar ga. Nieuwe cultuur ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Ik heb er zin in!

Nieuwe steden ontdekken met mijn vriend…

… en daar nieuwe toffe boekwinkeltjes vinden. Al vindt Riko boekwinkels weer niet zo leuk. Cafeetjes vinden we dan allebei wel weer leuk, dus die kunnen we dan wel samen ontdekken.

De boeken uit mijn eigen boekenkast lezen

Dit doel staat echt op ál mijn doelen-lijstjes, maar nu ga ik het echt doen. Echt! Of in ieder geval een groot gedeelte. Ik heb zo veel toffe boeken in mijn kast staan. Hoog tijd om die eens te gaan lezen.

Lekker door blijven bloggen

Ik ben zo blij dat ik het bloggen ooit heb opgepakt! Ik vind het een erg fijne hobby en ik haal er veel plezier uit. Mijn doel voor mijn nieuwe levensjaar is dan ook om lekker door te blijven gaan met mooie boeken lezen, recensies typen en lijstjes maken.

 

 

0 Comments

  1. Van harte gefeliciteerd. En wat een heerlijk levenslustige doelen heb je jezelf gesteld. Ik hoop dat het richtingen blijven waar je heen gaat en het geen molenstenen van het moeten om je nek worden. Mooie tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge