Kletsen

Hoera, Marieke’s Books 1 jaar! + winactie (gesloten)

6 februari 2018. Ik zat achter mijn laptop en was aan het rondsnuffelen op andere boekenblogs. Opeens bedacht ik me: ‘Dit wil ik ook!’. Ik besloot meteen te beginnen en die dag verscheen mijn eerste artikel. En nu? Nu zijn we al een heel jaar verder!

Marieke’s Books bestaat vandaag 1 jaar! Yay! Een jaar waarin er veel is gebeurd op de blog. Zo schreef ik 165 blogberichten, waaronder vele lijstjes en recensies. Ook mocht ik samenwerken met een aantal uitgeverijen, heb ik een heleboel toffe bloggers leren kennen en een groot aantal toffe boeken gelezen.

Dit had ik allemaal echt niet verwacht toen ik een jaar geleden begon met mijn blog. Bloggen is zo’n leuke hobby en ik hoop dan ook nog vele jaren hier mee door te gaan.

Op naar nog meer toffe boeken lezen, lieve bloggers leren kennen, uitstapjes naar de bibliotheek en boekwinkel, en samenwerkingen met uitgeverijen. Ik heb er zin in!

de dealWinactie: maak kans op De Deal van Elle Kennedy

Om te vieren dat Marieke’s Books 1 jaar bestaat, organiseer ik een winactie. Bij de winactie kun je mijn favoriete boek van mijn afgelopen blogjaar winnen, namelijk De Deal van Elle Kennedy.

Dit is een new adult boek met karakters waar je meteen verliefd op wordt en een erg toffe verhaallijn. Ik ben helemaal verliefd op dit boek en heb het vorig jaar zelfs 2 keer gelezen. En dat terwijl ik nooit boeken herlees! Ik ben echt gek op de schrijfstijl van dit boek. Zo lekker vlot!

Benieuwd naar mijn recensie? Klik hier.

Nu wil ik graag andere mensen ook enthousiast maken voor dit boek en hoe kan ik dat beter doen dan door een exemplaar weg te geven?

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder een reactie achter (Vergeet niet je e-mailadres in te vullen! Deze wordt niet gepubliceerd)

Extra kans (allebei +1)

 • Volg mijn blog via Instagram @mariekee_books (vermeld dat even in je reactie)
 • Volg mijn blog via Facebook (vermeld dat ook even in je reactie)

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN EN IK HEB CONTACT OPGENOMEN MET DE WINNAAR. 

 

48 Comments

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zo’n leuke mijlpaal dat eerste jaar! En wat grappig dat je gelijk je blog bent begonnen toen het idee in je opkwam. Ik heb daar iets van drie maanden over gedaan, haha! <3

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Zo’n leuke mijlpaal dat eerste jaar! En wat grappig dat je gelijk je blog bent begonnen toen het idee in je opkwam. Ik heb daar iets van drie maanden over gedaan, haha! <3

 3. Woeee lekker bezig meid! Het is altijd leuk om je blogjes te lezen. Vooral toen het nog niet de bedoeling was dat iedereen het zag op fb. Ik volg je overal ^^ . Ga zo doooor !

 4. Woeee lekker bezig meid! Het is altijd leuk om je blogjes te lezen. Vooral toen het nog niet de bedoeling was dat iedereen het zag op fb. Ik volg je overal ^^ . Ga zo doooor !

 5. Hee Marieke! Je bent echt fantastisch bezig! Al een jaar WHOOOEEE. Ik wil ook graag meedoen met je winactie. Ik volg je ook op fb en insta. You go girl!

 6. Wow een jaar alweer?! De tijd vliegt! Heel leuk om te lezen dat je het zelf ook zo leuk vind, ik lees met veel plezier je blog en hoop dat nog lang te kunnen doen 🙂

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar het boek, ik doe graag mee!
  (Ook gevolg op Facebook ;))

  Op naar nog vele jaren blog- en leesplezier x!

 7. Wow een jaar alweer?! De tijd vliegt! Heel leuk om te lezen dat je het zelf ook zo leuk vind, ik lees met veel plezier je blog en hoop dat nog lang te kunnen doen 🙂

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar het boek, ik doe graag mee!
  (Ook gevolg op Facebook ;))

  Op naar nog vele jaren blog- en leesplezier x!

 8. Heee Mariek,

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Ga vooral zo door. Dan kan ik lekker even spieken op je blog wanneer ik weer opzoek ga naar een nieuw boek.

  Xx Imke

 9. Heee Mariek,

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Ga vooral zo door. Dan kan ik lekker even spieken op je blog wanneer ik weer opzoek ga naar een nieuw boek.

  Xx Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge