Kletsen

Hoera, Marieke’s Books bestaat een half jaar!

Hoera, mijn blog bestaat vandaag 6 maanden (en 1 dag)! Een half jaar geleden besloot ik eindelijk een blog te beginnen en wat ben ik daar blij mee. Ik vind bloggen zo ontzettend leuk. Benieuwd wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is? Lees dan snel verder. 

De cijfers

Want iedereen houdt daarvan. Ik in ieder geval wel, dus ik heb het even op een rijtje gezet.

In een half jaar:

 • verschenen er 90 berichten op mijn blog
 • waarvan er 51 recensies zijn
  • 4 boeken kregen 5 sterren
  • en 7 boeken ontvingen 2 sterren van mij
  • geen enkel boek ontving 1 ster
  • en ik las in totaal bijna 16000 bladzijdes
 • ook mocht ik mijn eerste recensieboeken ontvangen
 • mijn bookstagram groeide daarnaast ook erg hard
  • zo tikte ik een poosje terug de 500 volgers aan
  • en ontmoette ik heel veel leuke meiden daar
 • ik deed mijn allereerste 24-uurs readathon
  • en dat bleek zwaarder te zijn dan verwacht
 • ik startte project eigen boekenkast
  • wat eerlijk gezegd nog niet zo goed gaat
  • tot nu toe heb ik 4 boeken daarvoor gelezen

Thanks!

Een grote dankjewel aan jou, mijn lezer! Misschien ben je hier voor het eerst, misschien kom je hier vaker, maar dankjewel voor het bezoeken van mijn blog. Bedankt voor het lezen van mijn recensies, mijn lijstjes en/of wrap ups. Bedankt voor de reacties en likes. Ik word er echt heel erg vrolijk van.

Ik heb echt een nieuwe hobby gevonden in het bloggen en ik ben super blij dat ik de stap toch heb durven wagen. (Mocht je zelf dus nog twijfelen of je een blog moet beginnen? Ik zeg doen!) Op naar nog veel meer halve jaren. En nog veel meer niet-samenhangende recensies, gekke lijstjes en geklets.

Tot ziens bij mijn volgende blogpost!

 

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge