Recensies

If the boot fits (Cowboys of California #2) – Rebekah Weatherspoon

Na Xeni en Rafe, welke allebei geweldig waren, wilde ik meer van Rebekah Weatherspoon lezen. Toen kwam ik deze tegen op Netgalley en ik werd uitgekozen. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat If the boot fits over?

Working as the personal assistant to one of Hollywood’s cruelest divas has left Amanda Queen more determined than ever to sell her screenplay and gain her independence. In the meantime, she’ll settle for a temporary escape. When her employer is felled by the flu on Hollywood’s biggest night of the year, Amanda gets her glam on, struts out the door, and parties with the glitterati. But she never expects to come face to face—and closer than close—with one of the hottest stars in the game . . .

Following up his first Oscar win with a steamy after-hours romp with an enigmatic woman seems like the perfect way for actor Sam Pleasant to celebrate—until she suddenly disappears. Worse, she’s vanished with the wrong swag bag: the one containing his Oscar statue, leaving Sam even more intrigued about the beauty’s identity—and wondering if a repeat performance of their amazing night is in the stars. And when a second chance encounter happens, only a trip to Sam’s family ranch—and revealing the whole, not-always-glamorous, truth about themselves—will give them a chance to turn one magical night into forever . . .

Wat vond ik er van?

Ohhh, ik denk dat ik een nieuwe favoriete schrijfster gevonden heb! Rebekah Weatherspoon schrijft zo ontzettend fijn. Vanaf de eerste paar bladzijden zit ik middenin het verhaal en dat gebeurde ook bij de andere boeken van haar. Ze schrijft zo levendig en ik zie het verhaal echt voor me. Daarnaast lezen haar boeken echt heel erg makkelijk weg.

In het begin was ik een beetje in de war. Het verhaal begint namelijk met Amanda, de assistent van een beroemdheid. Daarna gaan we naar Sam, die net een award gewonnen heeft voor zijn acteerkunsten in een film. Waar zijn mijn cowboys? De cover en de serie-naam suggereren toch echt cowboys. Waar zijn ze? Maar al snel werd het duidelijk en bleek dat ik gewoon ietsje langer moest wachten.

Sam en Amanda zijn heel prettige personages, beiden heel erg likeable. Ze kunnen gewoon met elkaar communiceren en doen niet zo onhandig als andere couples (in andere romance boeken). Hun relatie is echt heel erg lief en dat maakt het boek een beetje fluffy. Niks verkeerds mee, want ik hou zeker van fluffy verhalen.

Ik vond Dru een personage met weinig diepgang en dat vond ik jammer. Ze speelt toch wel een grote rol in het boek en we leren haar eigenlijk niet echt goed kennen. Dat is dan ook meteen het enige minpuntje van dit boek.

Met dit boek heeft Weatherspoon bewezen dat ze echt heel erg fijn schrijft en ik wil graag meer van haar lezen. Laat ik eens beginnen met het eerste of derde boek van deze serie. 

If the boot fits – Cowboys of California #2 – Rebekah Weatherspoon – Dafina – 320 pagina’s – ★★★★☆

Ik heb dit boek via Netgalley als een e-arc mogen ontvangen. Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn mening. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge