Haul

Ik ging naar de boekhandel en kocht.. boeken!

Een paar weken terug ging ik naar Van der Velde in Zwolle (dat is die super mooie boekhandel in de kerk!). Het doel? Mijn verjaardagsgeld uitgeven aan boeken waar ik nieuwsgierig naar was. En dat is zeker gelukt! 

Op een regenachtige dag vertrok ik naar Van der Velde voor een dag boekshoppen. Van de Engelse romance boeken, tot de fantasy boeken, de romans en kookboeken; ik heb alles bekeken. En het was genieten! Met een volle tas ben ik uiteindelijk weer naar huis gegaan. Ik kocht boeken die al op mijn TBR stonden, maar ook boeken waar ik eigenlijk nog maar net over gehoord had.

De boekenhaul

In totaal kocht ik 6 boeken. Hieronder alle boeken even kort uitgelicht.

Fourth Wing – Rebecca Yarros

Het grote gouden boek. Ik kon het niet laten en ben gevallen voor de hype.. Fourth Wing is overal te vinden, iedereen op Youtube en Instagram praat erover en bijna iedereen is lyrisch. Zelfs mijn zusje heeft dit boek al gelezen en raadde het me aan. Ik ben heel benieuwd naar deze plotselinge hype.

Emily Wilde’s Encyclopaedia of Faeries – Heather Fawcett

Dit is zo’n boek waar ik eigenlijk niks over wist, maar wat ik ooit eens toegevoegd heb aan mijn TBR op Goodreads. Ik denk dat ik het boek gezien heb bij Rachel Catherine. Zij heeft een YouTube account over boeken en ik neem nog wel eens tips van haar aan. Daarnaast schreef Evelyn het volgende over het boek: als Jane Austen een boek geschreven zou hebben over fairies. Samen zorgde dat ervoor dat ik dit boek echt niet kon laten liggen in de boekhandel!

Remarkably Bright Creatures – Shelby van Pelt

Over dit boek heb ik alleen maar positieve verhalen gehoord en daarnaast klinkt het verhaal heel indrukwekkend. Ik heb dit boek al meerdere keren in mijn handen gehad en nu mocht hij mee naar huis.

When Women Were Dragons – Kelly Barnhill

Ook dit boek heb ik al meerdere keren in mijn handen gehad. Vorig jaar voor het eerst, op het station van Nijmegen in de AKO en daarna nog een aantal keer. Het boek bleef me intrigeren, ondanks dat ik eigenlijk niet zo veel ervan wist. Nu heb ik uiteindelijk toch maar de knoop doorgehakt. En zo komt het dat ik ineens 2 boeken over draken heb gekocht.

Secretly Yours – Tessa Bailey

Dit boek was ik al begonnen als audioboek. Het boek gaat over Hallie en zij is aan het werk in de tuin van Julian. Daar plant ze nieuwe planten en daar werd ik zo enthousiast van, dat ik besloot dat ik dit boek ook fysiek moest hebben. Nu ga ik verder lezen in het fysieke boek.

Terms and Conditions – Lauren Asher

Heb ik het tweede deel in een serie gekocht, terwijl ik het eerste boek nog niet eens gelezen heb? Misschien.. Dit verhaal klinkt gewoon erg goed. Hopelijk is deel 1 goed, dat ik daarna nog door wil lezen in de serie.


Ik ben zo nieuwsgierig naar al deze boeken! Is er een boek waar ik écht snel in moet beginnen? Laat het me dan weten in de reacties. 

 

 

3 Comments

  1. Fourth Wing en Emily Wilde liggen hier ook nog te wachten. Ik ga dat boek van Shelby van Pelt nu toch eens opzoeken. Het eerste boek van Dreamland Bilionaires staat ook nog te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge