Recensies

In een ander leven – Taylor Jenkins Reid

In een ander leven - Taylor Jenkins Reid | Marieke's Books

Af en toe kijk ik Booktube en dan voornamelijk video’s waarin boeken aanbevolen worden. Zo keek ik pas Romantic reading recommendations van Heather van Bookables. Ik ben echt gek van haar video’s! In deze video raadde ze de boeken van Taylor Jenkins Reid aan en ik besloot er meteen eentje te proberen. 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit boek zit echt zo goed in elkaar! Eerst lees je over Hannah en leer je haar iets beter kennen. Op een avond gaat Hannah met haar beste vriendin een avondje uit. Vanaf dat moment splitst het boek zich in 2 verhaallijnen. De ene verhaallijn gaat over de Hannah die die avond met haar vriendin weer mee naar huis gaat, de andere gaat over de Hannah die besluit met Ethan, haar ex, nog even te blijven dansen. Vanaf dat moment lees je dus 2 aparte verhalen over dezelfde hoofdpersoon binnen één boek.

Hier moest ik eerst heel erg aan wennen. Ik had een klein beetje moeite met de 2 verhaallijnen uit elkaar houden en haalde nog wel eens iets door elkaar. Maar uiteindelijk heeft elk verhaal zijn eigen wendingen waar je het aan kan herkennen en wordt het makkelijker om de verhalen uit elkaar te houden. Sommige dingen die in het ene verhaal al gebeurd zijn, moeten nog gebeuren in de andere verhaallijn. Telkens was het weer afwachten hoe het in beide verhaallijnen naar voren kwam.

Naar het einde toe werd het boek wel een beetje voorspelbaar, maar dat vond ik totaal niet hinderlijk. Ik vond het juist een super mooi einde. Het verhaal wordt heel erg mooi tot een einde verweven en ik was echt even sprakeloos. De boodschap op het einde vond ik echt prachtig. Het zet je echt even aan het denken. Wat nu als je iets anders had kunnen doen in je leven. Had je dat dan gedaan?

Dit was mijn eerste Taylor Jenkins Reid, maar dit smaakt naar meer! Ik ben echt heel erg enthousiast over dit boek en over haar schrijfstijl. Ze is ook de schrijfster van The seven husbands of Evelyn Hugo, welke ook op mijn TBR staat. Van deze schrijfster ga ik nog meer lezen.

In een ander leven – Tayler Jenkins Reid – Ambo|Anthos  – 325 pagina’s – ISBN13 9789026331770 – €10,99 – ★★★★★

 

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge