Recensies

Island Affair (Keys to Love #1) – Priscilla Oliveras

Via Netgalley kwam ik dit boek tegen. Wat een heerlijk vrolijke cover! Ik werd meteen nieuwsgierig naar het verhaal. Vandaag lees je wat ik vond van Island Affair. 

Waar gaat Island Affair over?

Sought-after social media influencer Sara Vance, in recovery from an eating disorder, is coming into her own, with a potential career expansion on the horizon. Despite the good news, her successful siblings (and their perfect spouses) have a way of making her feel like the odd one out. So, when her unreliable boyfriend is a no-show for a Florida family vacation, Sara recruits Luis Navarro—a firefighter paramedic and dive captain willing to play the part of her smitten fiancé . . .

Luis’s big Cuban familia has been in Key West for generations, and his quiet strength feeds off the island’s laidback style. Though guarded after a deep betrayal, he’ll always help someone in need—especially a spunky beauty with a surprising knowledge of Spanish curse words. Soon, he and Sara have memorized their “how we met” story and are immersed in family dinners, bike tours, private snorkeling trips . . . sharing secrets, and slow, melting kisses. But when it’s time for Sara to return home, will their island romance last or fade with the stunning sunset?

Wat vond ik er van?

Dit boek was lief en fluffy. Echt een heerlijk boek om in 1 zomers middagje te lezen. Ik verwachtte eigenlijk niet heel veel van dit boek, want het klonk best wel simpel, maar er was verrassend veel diepgang. Sara en Luis hebben allebei zo hun eigen problemen en ik vond ze erg goed uitgewerkt. Mooi ook hoe ze elkaar hielpen en er voor elkaar waren.

Ik ergerde me alleen wel aan de insta-love.. Natuurlijk speelt dit boek zich in 1 week af, dus als schrijfster heb je niet heel veel keus. Toch voelde het allemaal veel te snel. Binnen 1 dag waren ze al verliefd op elkaar en dat is nou niet echt realistisch. Ook vond ik het niet fijn dat de schrijfster af en toe een dag overslaat maar dan alsnog in de gedachten van een personage weer een dag teruggaat. Hierdoor liep het verhaal niet chronologisch, en ik vond het ook niet fijn lezen. Het haalde de snelheid nogal uit het verhaal.

Om deze recensie toch op een positieve voet te eindigen, nog even over de personages. Luis is een personage die ik al snel in mijn hart had gesloten. Wat een cutie! Hij is echt zo lief en ik vond het heel fijn om over hem te lezen. Sara was ook heel leuk. Tof dat ze influencer is en we daar een kijkje achter de schermen kregen. De familiedynamiek, aan zowel Sara’s als Luis’ kant, waren echt heel goed uitgewerkt.En daardoor ben ik toch wel nieuwsgierig naar deel 2. Over wie zal dat boek gaan?

Ben je op zoek naar een heerlijk fluffy boek? Dan zit je met Island Affair zeker goed. 

Island Affair (Keys to Love #1) – Priscilla Oliveras – Kensington Publishing Corp. – 352 pagina’s – ★★★☆☆

Ik heb dit boek ontvangen via Netgalley, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge