Recensies

Jock Row (Jock Hard #1) – Sara Ney

Via Instagram werd ik gevraagd of ik het nieuwe boek van Tinteling Romance zou willen lezen. Natuurlijk! Ik was erg nieuwsgierig, want ik had al gezien dat de gemiddelde rating op Goodreads erg hoog was. Heeft dit boek aan mijn verwachtingen kunnen voldoen?

Waar gaat Jock Row over?

Scarlett is altijd de verstandige. Altijd de bob. Altijd degene die alles plant. Degene die je haar vasthoudt als je voor de pot hangt na een iets te gezellige avond. Samen met haar vriendinnen is ze weekend na weekend te vinden op Jock Row, dé plek op de campus voor de beste feesten en de lekkerste atleten. En als het op het rechte pad houden van haar vriendinnen en het ontwijken van grijpgrage studenten een sport zou zijn, was zij inmiddels minstens olympisch finalist.

Scarlett staat bekend als giga jock blocker en trekt daarmee op allerlei ongewenste manieren de aandacht van de bewoners van Jock Row. Ze hebben genoeg van Scarlett en besluiten haar te verbannen. Geen enkele gast wil immers een meid in de buurt die ervoor zorgt dat hij en zijn vrienden niet kunnen scoren.

“Rowdy’ Wade is de heetste speler van het honkbalteam. En de ongelukkige kerel opgezadeld met de taak om “Mevrouwtje Saai’ weg te houden uit het studentenhuis. Maar Scarlett laat zich niet zo maar aan de kant zetten. Zij blijft volharden en weekend naar weekend terugkomen. En ineens merkt Rowdy dat hij juist uitziet naar Scarletts bezoekjes.

Wat vond ik er van?

Wat een heerlijk boek is dit! De eerste helft van het boek was in mijn ogen zeker 5 sterren waard. Hoe Rowdy en Scarlett met elkaar omgingen was geweldig. Ze waren zo leuk samen en de beginnende vriendschap die ontstond was erg goed uitgewerkt. Ik vond de chemie tussen de hoofdpersonen erg realistisch en ik leefde helemaal met ze mee. Ze hadden echt een speciale band en ik vond ze heel respectvol naar elkaar.

Helaas was de tweede helft van dit boek iets minder. Het voelde aan als een standaard liefdesverhaal, en ik voelde de speciale band tussen Rowdy en Scarlett, die juist zo duidelijk was in de eerste helft, langzaam verdwijnen. De tweede helft was prima, maar zeker geen 5 sterren meer waard, eerder 3.

Wat ik heel fijn vind aan dit boek, is dat er geen onnodige drama in voorkomt. De schrijfster zet dat ook in haar dankwoord. Ze had geprobeerd om drama in het boek toe te voegen, maar Rowdy en Scarlett wilden daar niet aan mee doen. Dat vond ik wel heel erg verfrissend aan dit boek. Ook vind ik de schrijfstijl van Sara Ney erg fijn. Met dit boek heeft de schrijfster me wel nieuwsgierig gemaakt naar meer. Hopelijk pakt Tinteling Romance ook andere boeken van deze schrijfster op.

Jock Row is een prima boek; het leest lekker vlot en je krijgt snel een band met de personages. Hopelijk komt er snel een nieuw boek van deze schrijfster uit in het Nederlands, want ze heeft mij wel nieuwsgierig gemaakt.

Jock Row (Jock Hard #1) – Sara Ney – Tinteling Romance – ★★★★☆

Ik heb dit boek van de uitgeverij mogen ontvangen, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge