TBR

Kerstige TBR

Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar. Het is een gezellige tijd, heerlijk knus en dat gevoel krijg ik ook van kerstboeken. Ik lees er dan ook ontzettend graag over. Benieuwd naar wat ik deze maand wil lezen? Kijk dan snel verder.

Langste. Kerst. OOIT. – Lisette Jonkman

Dit boek ben ik al begonnen via Storytel en hoop ik in december uit te luisteren. Het is een heerlijk verhaal, waarin heel duidelijk Lisette’s humor naar voren komt. Echt een aanrader om op jouw lijstje te zetten. In het verhaal volgen we Noëlle, en zij leeft voor kerst. Echter loopt dit jaar haar goed uitgedachte kerstdiner volledig in de soep. Na deze rampzalige dag, gaat Noëlle uitgeput naar bed. De volgende ochtend wordt ze alleen weer wakker op eerste kerstdag.

De kerstboekwinkel – Jenny Colgan

Ook dit boek wil ik graag luisteren via Storytel. In De kerstboekhandel volgen we Carmen. Het warenhuis waar ze werkt, sluit net voor Kerst haar deuren en Carmen moet noodgedwongen bij haar zus gaan wonen in Edinburgh. Daar gaat ze aan de slag in een kleine boekhandel. Maar ook deze winkel wordt met sluiting bedreigd.Carmen staat op het punt om nee te zeggen tegen de baan, maar laat zich dan toch betoveren: door de besneeuwde straten van de stad, door de charme van de ouderwetse boekhandel – en door de aantrekkelijke sterauteur die daar ineens verschijnt. Dit is natuurlijk het recept voor een goed kerstverhaal. Ik heb er zin in!

A Cross-Country Christmas – Courtney Walsh

Dit boek heb ik sinds vorig jaar op mijn kerst-TBR staan, maar kwam ik vorig jaar helaas niet aan toe. In dit verhaal moet Lauren, kersthater, terug naar huis om met kerst thuis te zijn. Omdat ze vliegangst heeft, moet ze dit rijdend doen en dat is nogal een eind. Ze krijgt haar broers beste vriend, Will, als gezelschap voor onderweg. Maar Lauren gaat Will juist al jaren uit de weg om over haar verliefdheid heen te komen. Je hoort natuurlijk meteen waar dit verhaal heen gaat en ik ben er helemaal klaar voor om mee te zwijmelen.

Kerstmis in New York – Vi Keeland en Penelope Ward

Dit schrijversduo heeft me al eens eerder verrast en ik ben erg nieuwsgierig naar hun novella. Een kort verhaal waarin we Margo volgen. Ze gaat een weddenschap aan en kust een knappe onbekende. Alleen komt ze deze onbekende wel op een hele onhandige plek weer tegen. Op het eerste gezicht nog niet echt een verhaal over kerst, maar wie weet!

Mocht ik nou nog tijd over hebben, dan heb ik altijd nog een paar boeken over die ik dan kan oppakken. Denk bijvoorbeeld aan In a Holidaze van Christina Lauren, Kerstmis in het Duincafé van Debbie Johnson of De mooiste tijd van het jaar van Jenny Bayliss.

Ik denk dat ik tegen het einde van deze lijst wel weer genoeg kerstboeken gelezen heb en weer lekker andere genres ga lezen. Welke boeken staan er op jouw december tbr?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge