Kletsen

Kletsen | Nieuw blogschema

Afgelopen periode heb ik eens goed nagedacht over mijn blogschema. Nu streef ik er nog naar om elke 2 dagen een artikel online te hebben staan, maar zoals je misschien gemerkt heb, is dat de laatste tijd niet zo gelukt. Hoog tijd dus om eens iets te veranderen.

Einde van mijn minor

De afgelopen tijd is het best wel rustig geweest hier op mijn blog en daar baalde ik best wel van. Afgelopen weken zat ik in de laatste weken van mijn minor Educatie en alles moest tegelijk ingeleverd worden. Dat leverde helaas super veel stress op en daardoor had ik geen ruimte in mijn hoofd om even lekker te lezen, laat staan tijd om te bloggen.

Afgelopen donderdag was de laatste dag van mijn minor en vandaag zal ik weer ‘gewoon’ in de collegezaal zitten. Aan de ene kant heb ik totaal geen zin in saaie colleges, want ik vond het lesgeven echt ontzettend leuk. Aan de andere kant kan ik niet wachten totdat ik weer meer ritme en regelmaat in mijn dagen heb. Tijdens de minor moest ik ’s ochtends heel vroeg opstaan en maakte ik erg lange dagen. Als ik dan thuis kwam had ik totaal geen zin meer om iets te gaan doen. Daarnaast moest ik ook nog lessen voorbereiden en dat kostte erg veel tijd.

Nieuw blogschema

Maar nu is de minor voorbij en ga ik een periode in van meer rust (hoop ik dan). En om die rust ook voor mezelf te bewaren, wil ik een nieuw blogschema gaan proberen. Niet meer om de dag bloggen, want dat bleek toch best wel veel te zijn.

Het idee voor nu is om 3 dagen in de week te gaan bloggen, de maandag, woensdag en vrijdag. Nu denk je misschien, dat is toch bijna net zoveel als dat je nu doet? En dat klopt ook. Het scheelt immers maar 1 artikel in de 2 weken. Toch hoop ik hiermee iets meer ritme aan te brengen in mijn bloggen en weer lekker actief te worden.

Mocht ik meer willen bloggen of er achter komen dat dit niet zo goed werkt voor mij, dan kan ik het altijd weer veranderen, maar voor nu is dit het plan.

Friday Five

O, nog een nieuwtje. Ik doe vanaf nu ook af en toe mee met de Friday Five die door Joost van NerdyGeekyFanboy wordt georganiseerd. Enorm veel zin in! Er staan al een heleboel leuke onderwerpen gepland voor de komende tijd. En ken je de blog van Joost nog niet? Kijk dan zeker even een rondje op zijn blog! Op zijn blog kun je je uren vermaken.


Zo, dat zijn de plannen voor nu. Rustig aan weer wennen aan de colleges, daarnaast een nieuw blogschema en gezellig meedoen aan de Friday Five. Ik heb er zin in!

 

0 Comments

  1. Jaaaa zo leuk dat je meedoet met de Friday Five! šŸ˜€ En alvast veel succes als je weer in de collegebanken zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge