Kletsen

Kletsen: tentamens en even geen artikelen

Hoi! Zoals je misschien hebt opgemerkt, zijn de afgelopen dagen geen artikelen verschenen op mijn blog. Hoog tijd om daar even een korte update over te geven. 

Zoals de titel al doet vermoeden, zit ik momenteel middenin mijn tentamenweek. Het is de eerste tentamenweek na de minor en het is ontzettend wennen om weer zo hard te moeten blokken voor een tentamen. Tijdens mijn minor moest ik namelijk vooral verslagen schrijven en in de praktijk laten zien dat ik voor de klas kan staan. Maar nu zit ik dus weer met mijn neus in de boeken.

Afgelopen maandag had ik mijn eerste tentamen, vanmiddag mijn 2e en vrijdagmiddag heb ik mijn 3e examen. Je zult dus wel begrijpen dat daar mijn prioriteit nu ligt. Helaas betekent dat ook dat het hier even stil zal zijn, want ik heb helaas ook niks vooruit geschreven.

Oke, genoeg gepraat over die tentamens. Nu is het tijd voor leuker nieuws. Na de tentamens ben ik namelijk weer gewoon terug! Ik heb na deze week een weekje vrij en die wil ik lekker gaan gebruiken om mijn recensies in te halen, want ik heb genoeg boeken gelezen de afgelopen tijd. Denk bijvoorbeeld aan Wilder van Rebecca Yarros, Wat zou Martin doen van Nic Stone. Daarnaast heb ik ook geprobeerd om de Zeven Zussen te lezen, maar dat was geen succes.. Daarover later meer!

Ik heb er ontzettend veel zin in om weer lekker te kunnen bloggen en leuke content te verzinnen. So, stay tuned!

Nu ga ik weer snel verder met leren en dan zie ik jullie volgende week.

Doeg!

0 Comments

        1. Ja ik ook! Al moet ik mezelf dan er wel echt toe zetten om het boek weer op te pakken. Dat is soms nog wel erg moeilijk en dan blijft het boek maar liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge