Haul

Kringloopbuit december 2018

Kringloopbuit december 2018 | Marieke's Books

De kringloop, de plek waar ik in 2018 niet meer heen zou gaan, want ik heb al genoeg ongelezen boeken. Uhhm, say that again? Ik ben dus weer naar de kringloop geweest. Er waren ook wel echt mooie boeken deze keer, dus ik ben blij dat ik geweest ben. 

De kleine walvis – Lynne Cox

Dit was het eerste boek dat ik tegenkwam in de kringloop en het klinkt zo goed! Het verhaal gaat over een meisje dat aan het trainen is in de oceaan. Daar merkt ze dat er iets achter haar aan zwemt en dat blijkt een jonge walvis te zijn. Hij is verdwaald en zonder zijn moeder gaat hij het niet overleven.

Een boek waarin de rijkdom van de oceaan te zien is: de vissen, de kleuren en de kracht van het water. Als bioloog zijnde kan ik niet wachten. Dit klinkt zo goed!

Kringloopbuit december 2018 | Marieke's Books

Nachten in New York – Sarah Morgan

Dit klonk echt als hét perfecte boek voor mij. Ik zag het boek een aantal keer voorbij komen op Goodreads, maar had het nog niet op mijn TBR staan. Nu dus wel en nu heb ik meteen een fysiek exemplaar, voor 1 euro, dat ook nog eens ongelezen en in perfecte staat is. Nu alleen nog even tijd vinden om het boek te lezen.

De Ierse tuin – Tara Heavey

Een prachtige tuin is het enige dat er op de cover staat. Simpel, maar toch trok het mijn aandacht. Ik moest dan ook de achterflap lezen. Die klonk erg goed en dus moest het boek maar mee naar huis.

Zes maanden zonder – Charlotte de Monchy

Dit boek zag ik afgelopen jaar veel voorbijkomen op Goodreads en iedereen is helemaal gek van deze schrijfster. Hoog tijd dus dat ik ook kennis met haar maak. Voor 1 euro kan ik het dan nog wel een keer proberen.


Koop jij vaak boeken bij de kringloop winkel? Wat is jouw laatste aankoop?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge