Lijstjes

#leesuiteigenkast | TBR september

Het is weer zover: #leesuiteigenkast gaat weer van start! De maand september staat in het teken van boeken lezen die ik al in bezit heb. Dit deed ik vorig jaar en in 2018 al eens en in mei heb ik zelf nog een keertje geprobeerd. Je zou dus wel kunnen zeggen dat ik fan ben haha. Benieuwd welke boeken ik gekozen heb voor mijn TBR van deze maand? Lees dan snel verder.

Ik vind het altijd moeilijk om een TBR te maken, omdat ik toch best wel een moodreader ben. Soms heb ik gewoon niet zo’n zin in een bepaald boek. Daarom staat deze TBR niet vast en kan ik altijd nog boeken wisselen. De boeken die ik hieronder neer heb gezet, zijn boeken waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben en die ik hoop te gaan lezen.

Take a hint, Dani Brown – Talia Hibbert

Na het geweldige eerste deel, heb ik zeer hoge verwachtingen voor dit boek. Hopelijk is het net zo goed, al dan niet beter!

Love, hate & other filters – Samira Ahmed

Dit boek kocht ik ooit een keertje over via Instagram, maar het blijft telkens staan in mijn kast. Ik heb het al in meerdere TBR’s verwerkt. Hopelijk lees ik het deze keer wel.

The right swipe – Alisha Rai

Ook dit boek heb ik al meerdere keren op een TBR gelegd. Een boel Booktubers zijn erg enthousiast over dit boek, dus stiekem zijn mijn verwachtingen wel erg hoog.

Full Disclosure – Camryn Garrett

In dit boek ben ik al eens begonnen dit jaar, maar om de een of andere reden heb ik het toen niet uitgelezen. Hoog tijd om dat nu eens te gaan doen.

99 procent van mij – Sally Thorne

Een van de enige Nederlandse boeken die ik met me mee heb genomen naar Duitsland. In april kocht ik dit boek al, en toen wilde ik er meteen in beginnen. Zoals je kunt zien, is dat nog niet gelukt. Hopelijk dan toch in september.

Verder heb ik, net als Marleen, nog een aantal boeken op mijn ereader die ik heel graag wil gaan lezen. Aangezien deze boeken op mijn ereader boekenplank staan, tel ik ze gewoon mee voor deze maand. Mag wel toch? De boeken op mijn e-reader zijn:

Cinder & Ella – Kelly Oram

Dit is een recensieboek voor de Leesfabriek. Marleen, die ik hierboven ook al benoemde, is erg enthousiast over dit boek, dus ik besloot het op mijn september TBR te zetten.

Party of Two – Jasmine Guillory

Dit is een e-arc van Netgalley. Ik las al eens eerder een boek van deze schrijfster en dat maakte me erg nieuwsgierig naar meer werk van haar.

If the boot fits – Rebekah Weatherspoon

Ook dit is een e-arc van Netgalley. Deze schrijfster schreef ook Xeni en Rafe, 2 boeken die mijn hart hebben gestolen. Heel benieuwd naar dit boek!

Mistletoe and Mr. Right – Sarah Morgenthaler

Aan het begin van dit jaar las ik haar eerste boek, The Tourist Attraction, al. Hier was ik erg enthousiast over en ik was dan ook erg blij dat Netgalley mij deze e-arc toestuurde.

De kleur van Colorado – Rebecca Yarros

Een paar maanden terug las ik De laatste brief van Yarros uit. Dit boek brak mijn hart. Ik kon het dan ook niet laten, en kocht haar nieuwste boek toen het afgeprijsd was. Hopelijk is dit net zo’n mooi boek als haar andere boek.

10 boeken is best ambitieus voor mijn doen. Ik weet niet hoe ver ik ga komen, omdat ik in september ook fulltime stage ga lopen, maar we gaan het zien. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Doe jij mee met #leesuiteigenkast? Welke boeken ga jij deze maand lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge