Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 1

Lezend de zomer door | Marieke's Books

Welkom bij een nieuwe rubriek! Het leek me leuk om jou dit jaar op de hoogte te houden van de boeken die ik deze zomer las. Elke zondag in de maanden juli en augustus kun je dan ook lezen welke boeken ik de week ervoor gelezen heb. 

Zondag 30 juni

Wat een heerlijk weer was het vandaag! Mijn vriend en ik hadden een barbecue bij zijn ouders en daarna wilde hij even een dutje doen. Ik besloot Schim en Schaduw te openen op de ebook-app van de bibliotheek en terwijl hij sliep, las ik mijn boek lekker uit.

Lezend de zomer door - vijf stappen van jou | Marieke's Books

Maandag 1 juli

Tijd om een nieuw boek uit te kiezen! Ik koos uiteindelijk voor Vijf stappen van jou en ging er lekker mee in de tuin zitten. ’s Avonds pakte ik ook nog Meet Cute op, welke ik samen met Odette ga lezen. Meet Cute is een verzameling van verhalen en we lezen dan ook telkens 1 verhaaltje en dan bespreken we die. Die avond lazen we 2 verhaaltjes.

Dinsdag 2 juli

Ik heb ’s middags eventjes in de zon gezeten om verder te lezen in Vijf stappen van jou. Helaas gingen toen de buurmeisjes buiten tikkertje doen, waardoor ik me moeilijk kon concentreren op het lezen. Ook begon ik in het volgende verhaal in Meet Cute, maar ook die las ik niet uit. ’s Avonds ging ik bij vrienden spelletjes spelen.

Woensdag 3 juli

Het eerste wat ik die dag deed, was lekker Vijf stappen van jou uitlezen. Wat een prachtig boek! Ook las ik het 3e verhaal van Meet Cute uit. ’s Middags begon ik in Zomer in het Duincafé. Rond een uur of zeven ging ik op weg naar Nijmegen, omdat ik de dag erop rijles zou hebben. In de trein besloten Odette en ik verder te gaan in Meet Cute en we konden zo een aantal verhaaltjes achter elkaar door lezen.

Donderdag 4 juli

Deze dag las ik erg weinig helaas. Een paar bladzijden in Zomer in het Duincafé en dat was het wel.

Vrijdag 5 juli

Deze dag las ik ook erg weinig. Een paar bladzijden in Meet Cute en een paar in Zomer in het Duincafé

Lezend de zomer door - week 1 Marieke's Books.jpg

Zaterdag 6 juli

Ik doe mee met de Basically Readathon van Britt. De enige challenge in deze readathon is om een boek te lezen dat al heel lang op je TBR staat en ik koos voor Matilda van Roald Dahl. Dat boek staat echt al heel lang in mijn kast. Tegen etenstijd was het boek uit.

Wrap up

Het was een fijne eerste vakantieweek! Ik las 3 boeken, namelijk Schim en Schaduw, Vijf stappen van jou en Matilda.

Lezend de zomer door - Jenny Colgan | Marieke's Books

Gekregen

De nieuwe Jenny Colgan, De kleine bakkerij aan het strand, kreeg ik binnen en binnenkort kun je de recensie verwachten.

 

0 Comments

    1. Tot nu toe erg goed! De personages zijn erg leuk, de omgeving is mooi beschreven en de vaart zit er lekker in. Ik ben erg benieuwd waar het verhaal heen gaat.

  1. Wat leuk! Ik heb het lezen ook weer gevonden. Ik las o.a. ‘Donker water’, ‘Een jaar met jou’, ’19 keer Katherine’, ‘Vele hemels boven de zevende’ (een échte aanrader overigens!) en ik ben nu bezig in ‘Everything is fucked’. Ik denk dat ik mijn TBR nog even aanvul aan de hand van jouw boeken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge