Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 2

Lezend de zomer door - week 2 | Marieke's Books

Tijd om terug te blikken op de tweede week van mijn vakantie. Wat heb ik allemaal gelezen?

Zondag 7 juli

Ik heb deze dag geen enkel boek aangeraakt. Ik had gewoon niet zo’n zin in lezen.

Maandag 8 juli

Samen met Odette lezen we verder in Meet Cute. Gelukkig zijn de verhaaltjes die we nu lezen een stuk leuker dan de verhaaltjes ervoor. Ik heb weer hoop voor dit boek!

Dinsdag 9 juli

Ik was van plan de hele ochtend te lezen, maar liep uiteindelijk samen met de hond over de wekelijkse markt. Na ons rondje markt wilde hij ook nog eens niet rechtstreeks naar huis, dus liepen we nog een rondje door de buurt. ’s Middags had ik gelukkig wel tijd om te lezen. Hoog tijd om verder te gaan in Meet Cute, want daar zijn Odette en ik al een poosje in bezig. ’s Avonds ging ik bij vrienden langs.

 

Woensdag 10 juli

Op naar een dagje  Antwerpen. Lekker struinen door de stad, in het reuzenrad en overal rondkijken. Wat een heerlijke dag!

Donderdag 11 juli

Tijd om eens even lekker te lezen! Ik lees de laatste 2 verhaaltjes van Meet Cute en sla het boek een beetje teleurgesteld dicht. Sommige verhalen vond ik echt heel erg leuk, maar een heel aantal ook niet. Het boek laat me met gemengde gevoelens achter. ’s Middags begin ik in De kleine bakkerij aan het strand, welke ik voor Luitingh-Sijthoff mag recenseren. Wat een fijne schrijfstijl! Ik zit meteen middenin het verhaal.

De kleine bakkerij aan het strand - Jenny Colgan Marieke's Books - lezend de zomer door

Vrijdag 12 juli

Vandaag moet ik naar Nijmegen voor rijles, wat er voor zorgt dat ik bijna 4 uur reistijd heb. De kleine bakkerij aan het strand nam ik mee en ik las een groot gedeelte.

Zaterdag 13 juli

Lekker verder in De kleine bakkerij aan het strand, welke ik ook uitlees. Ondertussen ben ik al aan het bedenken welk boek ik hierna zou willen lezen. Wordt het Gebroken van Teri Terry of Ik niet op jou van Sally Thorne? Of zal ik toch een bibliotheekboek oppakken? Of een boek uit mijn eigen boekenkast? ’s Avonds ga ik oppassen en begin ik in The practice boyfriend op mijn ereader.

Uitgelezen

Deze week lazen Odette en ik Meet Cute uit. Er zaten een paar hele leuke verhalen in, maar ook een aantal erg teleurstellende verhalen. Uiteindelijk kreeg het boek 3 sterren.

gekregen week 2 lezend de zomer door Marieke's BooksGekregen

Deze week kwam er een recensieboek, namelijk Izzy & Tristan, binnen voor de Leesfabriek. Ook kocht ik 4 boeken over via Facebook. Dit zijn: Aristotle and Dante discover the secrets of the universe, Pulp, The love & lies of Rukhsana Ali en Serious Moonlight. 


Hoe was jouw leesweek? Nog nieuwe pareltjes ontdekt?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge