Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 3

Tijd voor een nieuwe Lezend de zomer door. Benieuwd wat ik afgelopen week heb meegemaakt? Kijk dan maar snel verder. 

Zondag 14 juli

Drukke dag vandaag! Naar de kerk en daarna met vrienden samen gegeten. ’s Avonds had ik nog heel even de tijd om te lezen. Ik las verder in The practice boyfriend totdat ik ging slapen.

Maandag 15 juli

Toen ik wakker was, besloot ik verder te gaan in The practice boyfriend, welke ik ook uitlas. Wat een leuk boek! Niet heel veel diepgang, maar ik heb me er zeker mee vermaakt. Na de lunch besloot ik te gaan bloggen, want ik had een aantal recensies om in te halen. Ook keek ik een nieuwe aflevering van Bookmarked.

Dinsdag 16 juli

Vandaag doe ik niet zo veel. Ik lees wat in Zomer in het duincafé en verder speel ik ook nog even Rollercoaster.

Woensdag 17 juli

’s Ochtends ging ik op weg naar Zwolle want ik zou samen met een vriendinnetje naar The Lion King. Wat een prachtige film is dat! Ontzettend van genoten. Op de heen- en terugweg las ik verder in Zomer in het duincafé. Wat een heerlijk zomers boek is dat! Toen ik thuis was, kon ik het boek niet meer aan de kant leggen en las ik het uit.

Donderdag 18 juli

Op naar Nijmegen voor rijles en de vierdaagse. Ik begin in Gebroken van Teri Terry. Het leest lekker vlot! Zodra ik op Utrecht ben, krijg ik te horen dat ik moet omrijden via Den Bosch. Helaas zit de trein naar Nijmegen daarna super vol, dus moet ik blijven staan. Hoog tijd om mijn e-reader er bij te pakken. Ik begin in Never Never Part 2 van Colleen Hoover. Na mijn rijles ga ik uiteindelijk naar de stad met een vriendinnetje.

Gebroken - Teri Terry | Marieke's Books

Vrijdag 19 juli

Vandaag is papa jarig en ik reis daarom weer terug naar huis. Ik ben een beetje moe, dus ik lees onderweg niks. Thuis help ik met stoelen klaarzetten en ’s avonds komt alle visite.

Zaterdag 20 juli

2 verjaardagen en een familie bbq staan er voor deze dag op de planning. Lekker druk, maar helaas dus ook geen tijd voor lezen.

Uitgelezen

Ik was deze week erg druk, maar ik las toch nog 2 boeken uit, namelijk The practice boyfriend en Zomer in het duincafé.

Gekregen

Ik heb me deze week ingehouden en geen enkel boek gekocht. Ook heb ik niks binnen gekregen.


Hoe was jouw week? Heb je nog nieuwe pareltjes ontdekt?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge