Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 4

Lezend de zomer door_week 4 Marieke's Books

Nieuwe week,  nieuwe Lezend de zomer door. Kijk je weer mee?

Zondag 21 juli

Vorige week sloot ik de week af met een barbecue, maar deze week begin ik meteen ook met een barbecue. Samen met een aantal vrienden kwamen we na de kerk bij elkaar. Wat een heerlijk weer hadden we er bij! ’s Avonds heb ik bedacht welke boeken ik wil gaan lezen met de Reading Rush, want die begint al bijna.

Lezend de zomer door - week 4 Marieke's Books

Maandag 22 juli

Het begin van de Reading Rush. Ik las ’s ochtends in bed meteen mijn eerste boek uit, namelijk Nimona. Dat was ook meteen mijn eerste graphic novel ooit. ’s Middags ging ik verder in Gebroken van Teri Terry, waar ik ook nog eens 100 bladzijden uit las.

Na het eten ga ik naar de kerk, want ik help deze week mee met het Tiener Event.

Dinsdag 23 juli

Vandaag begon mijn dag weer bij de kerk, maar dan voor het Kids Event. Met deze warmte is het niet heel fijn in de tent, maar het enthousiasme van de kinderen maakt veel goed. Na de lunch ga ik even bloggen. Ik ga namelijk bijna op vakantie en dan wil ik graag al een aantal blogjes vooruit geschreven hebben. Ook ga ik verder in Gebroken, maar ik heb daar niet zo veel tijd voor.

’s Avonds is het weer tijd voor het Tiener Event.

Woensdag 24 juli

Vandaag is het Kids Event weer en het is vandaag extra lang, omdat er een theater georganiseerd is. Ondanks de hitte is het goed uit te houden. Na het Kids Event ga ik verder in Gebroken.

’s Avonds is het weer tijd voor het Tiener Event. De laatste keer, dus we sluiten het af met een bbq en een sing-in. Super gezellig!

Lezend de zomer door - week 4 Marieke's Books_3

Donderdag 25 juli

Vandaag ben ik vrij, want het Kids en Tiener Event zijn beide afgelopen. ’s Ochtends lees ik Gebroken uit. Wat een leuk 2e deel! Vol met actie en spanning. Wel miste ik kleine dingetjes, waardoor het boek uiteindelijk 3 sterren kreeg. Na het lunchen begon ik in Ik niet van jou, welke ik bijna uitlas.

Vrijdag 26 juli

Nog zo’n warme dag! Ik spring bij vrienden het zwembad in, want daar is het goed vol te houden. Ook moet ik die dag mijn tas inpakken voor Engeland, want morgenochtend gaan we al.

 

Zaterdag 27 juli

De wekker ging om 6 uur. Hups, in de auto en op naar Calais! Vandaag gaan we naar Engeland voor 2 weken. Zin in! In de auto lees ik nog een beetje in Ik niet op jou, maar ik kan me maar moeilijk concentreren. Na meer dan 12 uur reizen, zijn we er dan eindelijk. Wat een prachtig uitzicht! Snel naar bed en dan morgen verkennen.

Gelezen

Tijdens de Reading Rush heb ik enorm veel gelezen voor mijn doen, namelijk 2 volledige boeken (Nimona en Gebroken) en 1 boek bijna. Vandaag is de laatste dag van de readathon en ik hoop Ik niet op jou uit te lezen.

Gekregen

Ik kreeg deze week 2 boeken binnen, namelijk Too Late voor de Leesfabriek en Het einde van Elle Kennedy.


Heb jij nog toffe boeken gekocht of ontvangen deze week? En heb je nog leuke boeken gelezen?

3 Comments

    1. Tijdbom heb ik ook nog thuis van de bibliotheek. Goed boek? En wat balen dat je de serie bijna uit hebt! Wel een goed teken dat het zo balen is. Geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge