Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 5

Lezend de zomer door - week 5 | Marieke's Books

Tijd voor weer een nieuw weekoverzicht. Een week die ik volledig in Engeland heb doorgebracht. Benieuwd wat ik heb meegemaakt en wat ik gelezen heb? Kijk dan snel verder. 

Zondag 28 juli

Vandaag even bijkomen van de reis. ’s Ochtends gaan we wel naar de kerk, maar de rest van de dag doen we lekker niet zo veel. Ik pak mijn ereader er bij en begin in Serious Moonlight van Jenn Bennett.

Maandag 29 juli

Vandaag gaan Riko en ik de boekwinkeltjes in de buurt verkennen. Het zijn allemaal 2e hands boeken, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vind zelfs nog een boek dat op mijn TBR staat, namelijk Water for elephants van Sara Gruen. Na het rondneuzen gaan we naar het strand, waar ik ook meteen in mijn nieuwe boek begin. ’s Avonds lees ik nog een beetje verder in Serious Moonlight, maar ik ben erg moe en ga al snel slapen.

Dinsdag 30 juli

Met z’n tweeën gaan we naar een plaatsje iets verderop. Hier gaan we op de kliffen lopen en kijken we ook nog even in de baai. Wat een prachtige omgeving! Als we weer terug zijn, zijn we bekaf. Ik besluit een audioboek te luisteren en kies voor Een tweede kans van Jennifer L. Armentrout.

Woensdag 31 juli

Samen met mijn schoonouders gaan we op pad en bezoeken we een klooster. Om het klooster heen zitten prachtige tuinen waar we ons de hele middag vermaken. Als we thuis komen, begin ik in Het einde van Elle Kennedy. Stiekem weet ik wel dat ik al in veel te veel boeken tegelijkertijd bezig ben, maar ik had zo’n zin in dit boek! ’s Avonds lopen Riko en ik nog een rondje langs het strand.

Donderdag 1 augustus

Vandaag gaan Riko en ik samen naar het strand, waar ik helaas ontzettend verbrand. Het was wel erg tof, omdat er parachutisten op het strand gingen landen. Ook lees ik weer verder in Het einde, wat een erg fijn boek is.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vrijdag 2 augustus

Vandaag gaan we naar een grote stad in de buurt. Het eerste wat ik zag, zodra we er waren, was een Waterstones. Ik kan je vertellen dat ik goed geslaagd ben 😀 De haul komt binnenkort online. ’s Avonds gaan we uit eten, omdat het al weer onze laatste avond in Engeland is. Daarna lees ik nog even verder in Het einde.

Zaterdag 3 augustus

Tijd voor de terugreis. ’s Ochtends de auto weer inladen en op naar de trein. In de auto lees ik verder in Het einde, welke ik uiteindelijk ook uitlees.

Uitgelezen

Deze week begin ik een heleboel boeken en lees ik alleen Het einde uit. Als ik weer thuis ben, is het tijd om de andere boeken uit te gaan lezen.

Gekregen/gekocht

Ik kocht deze week een aantal boeken, welke ik binnenkort zal laten zien in een boekhaul.


Heb jij afgelopen week nog een pareltje ontdekt? Laat het me vooral weten in de reacties. 

2 Comments

  1. Dat lijkt me een fijne vakantie! Het uitzicht ziet er ook prachtig uit. Waar in Engeland ben je precies geweest?
    Ik ben afgelopen week naar de boekenmarkt in Deventer geweest en dat was zo tof!

    1. We zijn naar Lyme Regis geweest in Dorset en het was er echt ontzettend mooi. En wat heerlijk! Ik wil altijd nog graag een keertje naar die boekenmarkt, maar het komt er telkens maar niet van. Misschien volgend jaar.. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge