Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 6

Lezend de zomer door - week 6 | Marieke's Books

Tijd voor een nieuwe Lezend de zomer door. Iets later dan gepland, maar dat komt doordat ik spontaan met vrienden op een camping ben gaan kamperen aan het einde van de week. Erg gezellig, maar aan bloggen kwam ik dus even niet toe. Kijk je mee naar wat ik meemaakte?

Zondag 4 augustus

Een lekkere rustige dag. Naar de kerk en daarna lekker thuis een dutje gedaan. Eigenlijk wilde ik ’s middags lezen, maar de middag heb ik dus al duttend doorgebracht. ’s Avonds naar de Sing-in, wat erg gezellig was.

Maandag 5 augustus

Geholpen bij de colorrun op de camping, verder een lekkere rustige dag. Ik heb vandaag niet zo’n zin in lezen, dus doe ik dat ook lekker niet.

Dinsdag 6 augustus

Uitgeslapen en daarna gelezen in Serious Moonlight. Volleybaltoernooi op de camping, welke we zelfs wonnen. Daarna blijven hangen op de camping, waar ik uiteindelijk veel te laat naar huis ga.

Lezend de zomer door - week 6 | Marieke's Books

Woensdag 7 augustus

Naar de bibliotheek met mijn moeder, waar ik een aantal boeken inleverde, maar ook Een tweede kans meenam. Ik was al aan het luisteren naar het luisterboek, maar ik ging toch liever in het fysieke boek verder. Verder nam ik Tegenwoordig heet iedereen Sorry mee.

Donderdag 8 augustus

Ik lees lekker de hele dag door en lees dan ook Een tweede kans uit. Wat een tof boek! Eigenlijk lees ik geen spannende boeken, maar voor Armentrout wilde ik best een uitzondering maken. Misschien toch maar vaker doen, want ik vond dit boek erg leuk. ’s Avonds ga ik naar de camping om weer te helpen bij het avondprogramma voor de tieners en ik beland veel te laat in bed.

Lezend de zomer door - week 6 | Marieke's Books

Vrijdag 9 augustus

Heerlijk uitgeslapen en daarna kruip ik achter de computer om even Rollercoaster Tycoon te spelen. Dat spel heeft zo veel jeugdsentiment. Echt geweldig! Daarna fiets ik weer naar de camping, want ik zou helpen bij het smokkelspel. Uiteindelijk blijf ik weer veel te lang hangen op de camping, maar gezellig is het zeker.

Zaterdag 10 augustus

Nadat ik alweer had uitgeslapen, word ik opgepikt door een vriendin om weer naar de camping te gaan. We hebben heel spontaan besloten dat ik een paar nachtjes daar kom logeren, wat er ook voor zorgde dat deze blogpost iets later dan normaal online kwam. We zwemmen een poosje en daarna hebben we weer een avond met de tieners van de camping.


Wat een ontzettend leuke week heb ik gehad! Erg weinig gelezen helaas. Ik las alleen Een tweede kans uit en verder las ik nog wat in Serious Moonlight.

Heb jij nog mooie boeken mogen ontdekken afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge