Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 7

Lezend de zomer door - week 7 | Marieke's Books

Yes, tijd voor een nieuwe Lezend de zomer door. Deze week heb ik de hele week op een camping gestaan, waardoor ik helaas weinig tijd had voor lezen. Wel heb ik heel veel andere leuke dingen gedaan. 

Zondag 11 augustus

Een heerlijke rustige dag. ’s Ochtends helpen we eerst even met het opzetten van de kerk en daarna helpen we bij het koffiedrinken. Daarna ga ik samen met een vriendinnetje weer op bed liggen, waar we eigenlijk de hele middag blijven liggen. ’s Avonds helpen we met het opzetten van de Sing In en daarna zijn we nogal moe en gaan we al snel naar bed.

Maandag 12 augustus

Een dag waarop we eigenlijk niks noemenswaardigs doen. Vooral veel relaxen en kletsen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dinsdag 13 augustus

Mijn moeder is jarig en ik ga dus een dagje naar huis toe om feest te vieren. We eten lekker pannenkoeken, geven cadeautjes en ’s avonds komt de hele familie op visite. Erg gezellige dag!

Woensdag 14 augustus

Samen met de meiden ga ik winkelen in de stad. Ik moest nog een aantal cadeautjes kopen voor een verjaardagsfeestje dat ik zaterdag zou hebben. ’s Avonds gaan we uit eten in het restaurant waar een van de meiden werkt. Zij moest die avond werken en wij besloten haar gezellig gezelschap te houden.

Donderdag 15 augustus

Samen met Riko en 2 vriendinnen ga ik eten bij de molen. Hier is net een nieuwe lunchroom gevestigd en die moeten we natuurlijk even uitproberen. Het is er super mooi en het eten is erg lekker. ’s Avonds gaan we bij een vriend eten die speciaal voor ons hamburgers wil bakken. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vrijdag 16 augustus

Tijd om op te ruimen en daarna ga ik lekker door naar huis. Ik lunch even thuis en daarna ga ik door naar Deventer naar een vriendin.  Onderweg begin ik in De executie van Danielle Bakhuis en vanaf de eerste bladzijde zit ik in het verhaal. Als ik daarna weer thuis ben, ga ik met papa mee om te helpen met koeien melken op een boerderij. Zodra ik dan eindelijk thuis ben, is het een uur of 8. Hoog tijd om even te eten en daarna lekker te gaan douchen. Ook ga ik vroeg naar bed, want ik heb wel weer zin om lekker in mijn eigen bed te gaan slapen.

Zaterdag 17 augustus

Na een lekkere langzame ochtend, stap ik rond 2 uur op de trein op weg naar Brabant. Ik heb namelijk ’s avonds een 21-diner en daar moet ik best een poosje voor reizen. Onderweg heb ik gelukkig lekker de tijd om verder te lezen in De executie. Na het heerlijke eten blijf ik gezellig slapen.

Gelezen

Ik ben in een heleboel boeken tegelijk bezig en toch ben ik deze week weer begonnen in een nieuw boek, namelijk De executie. Hopelijk lees ik volgende week weer een paar boeken uit.


Heb jij nog mooie boeken ontdekt afgelopen week?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge