Lezend de zomer door

Lezend de zomer door | week 8

Lezend de zomer door - week 8 | Marieke's Books

Tijd voor een nieuwe Lezend de zomer door. Deze week haalde ik mijn tussentijdse toets voor de auto en stopte ik met het lezen van een erg gehyped boek. Benieuwd wat ik nog meer heb meegemaakt? Lees dan snel verder. 

Zondag 18 augustus

De avond ervoor heb ik een feestje in Brabant gehad en ik ben bij die vriendin blijven slapen. Zodra we allemaal wakker zijn, ontbijten we en daarna ga ik weer op weg naar huis. Ik lees verder in De executie, maar kan me niet zo goed concentreren.

Maandag 19 augustus

Vandaag heb ik rijles in Nijmegen, dus ik stap weer in de trein daarheen. Onderweg luister in muziek en staar ik een beetje uit het raam. Ik heb m’n e-reader en een boek mee, maar ik heb gewoon geen zin in lezen. Na mijn rijles reis ik weer terug naar huis.

Dinsdag 20 augustus

Ik slaap heerlijk uit en daarna ga ik eens lekker Rollercoaster Tycoon spelen. Ik vind dat zo’n fijn spel! ’s Avonds ga ik met mijn vader mee naar de boerderij om hem te helpen met een erg eigenwijs veulentje. Het veulentje weigert met zijn moeder mee te lopen naar de schuur, dus om hem binnen te krijgen heb je 2 personen nodig. Daarna lees ik verder in De executie, die ik zelfs uitlees. Heerlijk om weer eens een boek uit te lezen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Woensdag 21 augustus

Vandaag ga ik, samen met 2 vrienden, een barbecue voorbereiden. ’s Ochtends doen we boodschappen, daarna maken we salades en kruiden we vlees. Daarna hebben we even een uurtje niks en dus besluit ik mijn e-reader er bij te pakken. Ik begin in When Dimple met Rishi, welke lekker vlot leest. Daarna gaan we gezellig barbecuen.

Donderdag 22 augustus

Op naar Nijmegen weer, want vandaag heb ik mijn tussentijdse toets voor de auto. Ik was echt ontzettend zenuwachtig, waardoor het rijden niet zo goed ging. Gelukkig gingen de bijzondere verrichtingen wel goed, dus kreeg ik vrijstelling. Nu nog maar weer veel oefenen voor mijn rijexamen. Ik kijk ’s avonds de film Swiped, waar Noah Centineo in speelt, maar helaas vind ik de film niet heel bijzonder.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vrijdag 23 augustus

Tijd voor nog een rijles. Na mijn rijles ga ik weer naar mijn ouders toe en op de terugweg besluit ik Body Positive Power te DNF’en. Ik kom er maar niet doorheen en het voelt zelfs een beetje alsof ik een schoolboek aan het lezen ben. ’s Avonds stak Riko de houtkachel buiten aan en hebben we heerlijk een avondje bij het vuur gezeten.

Zaterdag 24 augustus

Wat is het vandaag warm zeg! Ik schuil onder de parasol en typ lekker een heel aantal blogjes. Tegen het einde van de middag, toen het minder warm was, ging ik naar het strand om te chillen met vrienden.


Hoe was jouw week? Heb je nog toffe boeken ontdekt?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge