Recensies

Lovelight Farms – B.K. Borison

De boeken van B.K. Borison staan al een poosje op mijn TBR, maar ik kon ze maar nergens vinden voor een redelijke prijs. Totdat ik Storytel door scrolde en daar waren ze! Ik besloot het kerstverhaal Lovelight Farms te beginnen. Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Lovelight Farms over?

Where the lovelight gleams …

A pasture of dead trees. A hostile takeover of the Santa barn by a family of raccoons. And shipments that have mysteriously gone missing. Lovelight Farms is not the magical winter wonderland of Stella Bloom’s dreams.

In an effort to save the Christmas tree farm she’s loved since she was a kid, she enters a contest with instafamous influencer Evelyn St. James. With the added publicity and the $100,000 cash prize, she might just be able to save the farm from its financial woes. There’s just one problem. To make the farm seem like a romantic destination for the holidays, she lied on the application and said she owns Lovelight Farms with her boyfriend. Only … there is no boyfriend.

Enter best friend Luka Peters. He just came home for some hot chocolate, and somehow got a farm and a serious girlfriend in the process.

Wat vond ik er van?

In Lovelight farms volgen we Stella Bloom, die voor een wedstrijd in vult dat ze een vriendje heeft. Één probleem, die heeft ze niet.. Maar daar is haar beste vriend Luka en die wil haar vriend wel spelen. Fake dating? Daar hou ik van! En al helemaal als Luka dan de fake boyfriend is. Vanaf de eerste bladzijde was ik geïnvesteerd in hun verhaal. Luka is super lief en kent Stella door en door. Ze zijn al jaren beste vrienden en hij zou alles voor haar doen. De perfecte kandidaat voor deze positie.

En dan de setting van het verhaal: een kerstboom boerderij. Dat is natuurlijk een geweldige locatie voor een kerstboek. Het geeft het boek meteen zo’n romantische sfeer! De omgeving past heel erg goed bij het boek en zet meteen de juiste toon.

Ik vond Stella als hoofdpersoon geweldig. Ze is vastberaden om van de boerderij een succes te maken en daar doet ze alles voor. Zelfs liegen over het feit of ze een vriendje heeft. Ze is lief, grappig en echt geweldig.

De personages, de setting en de trope van fake-dating samen, maakt dit echt het perfecte kerstboek. Als je nog een boek zoekt om vandaag te lezen/te beginnen, dan raad ik je Lovelight Farms van harte aan! 

Lovelight Farms – B.K. Borison – 416 blz – ★★★★☆

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge