Recensies

Make a scene – Mimi Grace

Fake dating, een trope die ik geweldig vind en waar ik geen genoeg van kan krijgen. Maar kon dit boek me ook omverblazen? Je leest het vandaag op de blog. 

Waar gaat Make a scene over?

Faking this relationship should be a piece of cake.

Retta Majors is having a bad day. But that’s to be expected when your ex gets engaged to your cousin. Instead of (totally) freaking out, Retta decides to attend the wedding with her amazing, faithful, and handsome boyfriend.

One problem.

He doesn’t exist.

Duncan Gilmore is living his dream. His boxing gym is open for business, and he’s focused on success. The last thing on his mind is a relationship. That is until the beautiful baker next door makes him an offer so bizarre, he can’t refuse. One weekend of pretending to be Retta’s boyfriend should be easy.

However, shared kisses and some flirting start to blur the lines in their fake relationship. When their performance draws to a close, will they go their separate ways or return for an encore?

Wat vond ik er van?

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: dit is zo’n heerlijk boek! Ik heb echt enorm genoten, meerdere keren moeten grijnzen om interacties, personages of om gebeurtenissen en ik leefde super erg mee met de beginnende relatie van Retta en Duncan. Zij zijn zo lief samen en ook zo ontzettend leuk. Make a scene heeft daarnaast ook genoeg toffe side-characters. Ik zou graag meer over ze willen weten, maar ik snap ook heel goed dat dat niet in dit boek gebeurde.

Groot pluspunt is dat Retta en Duncan goed zijn in communiceren. Oke, meestal dan. Vaak vind ik het storend als personages onnodig slecht communiceren en dat was hier niet het geval.

De setting van het verhaal vond ik gewoon heel tof. De boksschool, de bakkerij en dan de parkeerplaats waar veel van het verhaal zich afspeelt. Ik zag het helemaal voor me. Het verhaal las ontzettend snel en de schrijfstijl van Mimi Grace is erg prettig.

Make a scene was een goede mix tussen lief en sexy, en de relatie van Retta en Duncan wordt heel mooi opgebouwd. Dit is een schrijfster waar ik zeker weten meer van wil gaan lezen, dit was namelijk erg veelbelovend. Dit is was het perfecte verhaal voor mij. Mocht jouw boekensmaak overeenkomen met die van mij, lees dit boek dan!

Make a scene – Mimi Grace – 216 pagina’s – ★★★★★ 

 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge