Kletsen

Mijn buit: Boekenfestijn Nieuwegein

Afgelopen zaterdag ging ik samen met mijn vriend naar het boekenfestijn in Nieuwegein. Mijn vriend gaf me dit als cadeautje voor mijn verjaardag. Zelf houdt hij niet zo van lezen, maar hij wilde met alle liefde de hele tijd achter me aan lopen om  mijn boeken te dragen. Het was een super gezellige dag en ik nam heel wat boeken mee naar huis. Kijk je mee?

Ik was nog nooit op het boekenfestijn geweest. Wel had ik er al vaak aan gedacht, maar telkens was ik dan erg druk in het weekend en daarnaast had ik niemand om mee samen te gaan. Maar nu hadden mijn vriend en ik allebei dit weekend vrijgehouden voor het boekenfestijn en was het dus tijd om te gaan.

Processed with VSCO with hb1 preset

Om half 11 ’s ochtends stapten wij binnen in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het boekenfestijn was toen net een half uur open, maar er liepen al genoeg mensen rond. In de grote hal stonden super veel tafels met boeken. Ik keek mijn ogen uit! Eerst even rustig oriënteren waar welke boeken lagen en toen konden we beginnen.

boeken boekenfestijn Nieuwegein

De meeste boeken liggen gewoon op stapels. Super praktisch, want dan hoef je niet continu je hoofd in zo’n gekke hoek te houden om de titels te lezen, waardoor nekpijn wordt voorkomen. En wow, wat een keus! Wel weinig Young Adult naar mijn idee, of die waren allemaal vrijdag al verkocht (dat kan natuurlijk ook).

Bookhaul boekenfestijn Nieuwegein

Ik kwam met een mooie buit thuis. 10 boeken en een kleurboek gescoord en daarvoor betaalde ik net geen 42 euro. Dit viel me echt heel erg mee! Ik las op internet veel verhalen van mensen die de prijzen tegen vonden vallen. Naar hun idee waren de boeken nog veel te duur. Maar ik heb daar geen last van gehad.

Er was een actie voor de waterfire saga boeken. De 3 boeken uit de serie kosten samen €7,50. Ook het Bottenseizoen en de Mime-code waren van een actie, deze 2 delen samen waren ook €7,50. Ik ben vooral heel erg blij met de vijfde brief, deze was maar €3,99!

Kleurboeken honden
Kijk nou wat een schatjes! Dit kleurboek kon ik echt niet laten liggen.

Ik heb echt genoten van ons dagje Boekenfestijn en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk krijg ik mijn vriend dan weer zo ver dat hij weer met mij meegaat. Maar voor nu heb ik weer genoeg boeken om te lezen. Ik ben wel weer even zoet met mijn stapel.

Ben jij al eens naar het boekenfestijn geweest? En wat vond je ervan?

0 Comments

  1. Poeh vinden mensen het boekenfestijn nog niet goedkoop genoeg? Ik heb daar wel eens engels pb’s gekocht voor 2 of 3 euro, haha. Nederlandse boeken blijven vaak wat duurder dan dat ja maar dat is in de boekhandel ook zo.

    Mooie haul. Ik heb The Bone Season boeken ook in die actie gescoord vorig jaar. En die van de Waterfire saga is ook wel een super actie. 🙂

    1. Ik snapte inderdaad ook echt niet waar die mensen de ‘dure’ boeken hadden gezien. Maar als je elk boek voor 2 of 3 euro verwacht, dan is het inderdaad wel ‘duur’. Maar ik heb genoeg leuke koopjes gevonden 🙂

  2. Leuke boeken heb je gekocht! Ik ben een keer bij het boekenfestijn in Utrecht geweest, helaas vond ik het toen erg tegenvallen en heb ik niks gekocht..

      1. Ja ik denk dat ik het nog wel een keer ga proberen, vooral als het dichtbij is! Het is natuurlijk altijd leuk om tussen zoveel boeken rond te lopen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge