Lijstjes

Mijn Netgalley e-arcs | maart 2021

Netgalley is een website waar je boeken voor de verschijningsdatum kunt lezen. Ik ben er redelijk actief en vraag regelmatig een boek aan. Benieuwd wat ik binnenkort ga lezen, met dank aan Netgalley? Ik vertel het je in deze blogpost.

Ik sta ingeschreven voor de Penguin Random House maillijst en daar verschijnen altijd veel leuke boeken. Dankzij hun email, heb ik dan ook een enorme lijst op Netgalley om nog te lezen.

Benieuwd hoe Netgalley werkt? Ik schreef er al eens een blogpost over en die kun je hier vinden.

Make Up Break Up – Lily Menon

In dit boek ben ik al begonnen en het is echt heel leuk. De hoofdpersonen hebben bijna hetzelfde idee voor een app. Zij maakt een app om relaties te redden, hij heeft een app gemaakt om relaties af te breken. Er is veel haat onderling, wat het tot nu toe heel vermakelijk maakt.

Ever After Always – Chloe Liese 

Ik heb veel gehoord over deze schrijfster, maar nog nooit een boek van haar gelezen. Toen ik deze op Netgalley tegenkwam, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Heel benieuwd of ik ook zo’n fan van haar wordt.

Just the Two of Us (Book 1) – Ryu Hyang

Dit boek klonk heel leuk, en daarom heb ik het ook aangevraagd (duh haha). Ik kreeg al een mailtje of ik boek 2 ook wilde lezen, maar ik heb boek 1 dus nog niet uit. Oeps!

A Taste for Love – Jennifer Yen

Deze cover! <3 Eigenlijk lees ik bijna geen young adults meer, maar voor dit boek wil ik graag een uitzondering maken.

Anchored Hearts – Priscilla Oliveras

Ik las haar eerste boek, Island Affair. ook via Netgalley en ben heel benieuwd naar deel 2. Ik was dan ook heel blij toen de uitgeverij mijn aanvraag goedkeurde.

Set to music – Negeen Papehn

Ik weet niet meer hoe ik bij dit boek uitgekomen ben, volgens mij via een Youtube video, maar ik had het boek al op mijn want-to-read-lijstje staan. Een paar dagen later kwam ik dit boek tegen op Netgalley en natuurlijk moest ik het aanvragen.

The Dating Plan – Sara Desai

Ook hier heb ik het eerste deel al van gelezen via Netgalley. Deze schrijfster heeft zo’n fijne schrijfstijl. Daarnaast heeft dit boek echt leuke tropes, als ik de uitgeverij mag geloven.

Meet Me in Paradise – Libby Hubscher

Dit boek staat al op mijn TBR sinds dat het is aangekondigd. Heel benieuwd naar!

Twice Shy – Sarah Hogle

Een schrijfster waar ik al veel van heb gehoord, maar ook nog nooit iets van gelezen heb. Hij stond toevallig in de mail van Penguin Random House, waardoor ik hem nu kan gaan lezen.

Everything After – Jill Santopolo

Een boek dat ik zomaar uitkoos, omdat het heel goed klinkt en de cover mooi is. Nu hopen dat het verhaal net zo mooi is.


Zoals je ziet, heb ik nog genoeg te lezen. De komende tijd ga ik vooral op deze boeken focussen, zodat ik mijn feedback ratio weer boven de 80% krijg. Is er een boek waar jij erg nieuwsgierig naar bent? Laat het me vooral weten, dan kan ik die eerst lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge