Recensies

Mile High – Liz Tomforde

Op Instagram en Goodreads zijn veel mensen lovend over Mile High en de rest van deze serie. Maar heeft het boek mij ook omver kunnen blazen? Je leest het vandaag in mijn recensie. 

Waar gaat Mile High over?

ZANDERS

Chicago hockey isn’t complete without me – everyone’s favourite player to hate. I know my role, and I play it well. In fact, I thoroughly enjoy spending the majority of my game time in the penalty box before leaving the arena with a new girl on my arm each night.

What I don’t like is the new flight attendant on our team’s private plane. She works for me, not the other way around. But I’ll be sure to remind her of that, and I can guarantee, by the end of the season, she’ll be begging to quit her job.

But every road trip blurs the lines, and I can’t quite figure out if I keep pushing that flight attendant call button in order to push her buttons, or if it’s more than that.

STEVIE

I’ve been a flight attendant for years. I thought I’d seen it all, but when my new job lands me onboard working for the most egotistical and self-righteous diva in the NHL, I start to second guess everything. Including the promise I made to myself of never hooking up with an athlete again . . . no matter how annoyingly tempting he may be.

Evan Zanders is unfiltered, unapologetic, and too attractive for his own good. He loves his image, but I hate everything about it.

Everything but him.

Wat vond ik er van?

Laat ik maar met de deur in huis vallen: dit boek had echt de helft korter gekund! Het was echt zo ontzettend lang, meer dan 600 pagina’s. Elke keer als ik dacht een substantieel deel gelezen te hebben, dan schoot ik maar een paar procent op. En na een poosje was ik daar eigenlijk een beetje klaar mee. Het was demotiverend en ik vond het verhaal niet interessant genoeg om door te lezen. Het verhaal sleepte zich een beetje voort, zonder dat er echt iets gebeurde. Dus ik legde het boek aan de kant. En niet eventjes, nee, ik heb het boek maanden laten liggen! Totdat ik in december het boek toch nog weer oppakte en toen zelfs uitlas. Wel met het audioboek er naast, zodat ik mee kon lezen en ook niet zo veel afgeleid zou raken. Blij dat het eindelijk uit is.

Toch heb ik me ook af en toe wel goed vermaakt met dit boek. Stevie en Evan zijn fijne personages met goede chemie. Er is veel banter en hun interacties waren erg leuk. Vooral in het begin en het einde van het boek komt hun chemie sterk naar voren.

Pluspunten voor de bijbaan van Stevie: ze werkt namelijk in een hondenasiel voor oudere honden. Dat vond ik echt een goede toevoeging aan het verhaal. Zo lief! Al vond ik wel dat er te weinig honden verwerkt zaten in het verhaal, maar dat is een persoonlijk dingetje. Ik hou gewoon zo van honden! Wat mij betreft had het hele verhaal zich wel in het asiel mogen afspelen. Alleen zouden Steve en Evan elkaar dan nooit ontmoet hebben, dus dat is wel onhandig voor het verhaal.

Deel 2 en 3 van deze serie staan nog wel op mijn TBR, al zijn ze wel iets verder naar beneden gezakt. Mile High heeft me gewoon niet zo omvergeblazen als dat ik gehoopt had, waardoor ik toch iets minder nieuwsgierig ben naar The Right Move en Caught up. Wie weet dat ik ze ooit nog eens oppak.

Mile High was voor mij een oke boek. Erg lang en niet heel bijzonder. Eerst maar eens andere boeken tussendoor lezen, voordat ik me ga wagen aan een vervolgdeel uit deze serie. Blij dat andere mensen wel helemaal gek zijn op dit boek en deze serie. 

Mile High – Liz Tomforde – Berkley – 603 pagina’s – ★★★☆☆

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge