Recensies

Mistletoe and Mr. Right (Moose Springs, Alaska #2) – Sarah Morgenthaler

Na het ontzettend leuke eerste deel, was ik heel erg nieuwsgierig naar boek 2. Gelukkig mocht ik de e-arc lezen via Netgalley, waarvoor dank! Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Mistletoe & Mr. Right over?

How the moose (almost) stole Christmas.

Lana Montgomery is everything the quirky small town of Moose Springs, Alaska can’t stand: a rich socialite with dreams of changing things for the better. But Lana’s determined to prove that she belongs…even if it means trading her stilettos for snow boots and tracking one of the town’s hairiest Christmas mysteries: the Santa Moose, an antlered Grinch hell-bent on destroying every bit of holiday cheer (and tinsel) it can sink its teeth into.

And really…how hard could it be?

The last few years have been tough on Rick Harding, and it’s not getting any easier now that his dream girl’s back in town. When Lana accidentally tranquilizes him instead of the Santa Moose, it’s clear she needs help, fast…and this could be his chance to finally catch her eye. It’s an all-out Christmas war, but if they can nab that darn moose before it destroys the town, Rick and Lana might finally find a place where they both belong…together.

Wat vond ik er van?

Dit is zo’n heerlijk boek! Echt zo’n boek dat ik niet weg kon leggen. Ik las het continu; tijdens het eten koken, in pauzes van werk en tijdens mijn ontbijt. Dat is zeker een goed teken.

Lana kennen we al uit het eerste boek, maar in dat boek kon ik haar niet zo goed peilen. Ik vond haar een beetje een snob en wist niet zo goed wat ik met haar aan moest. Ik vond het dan ook een beetje spannend dat ik nu een boek ging lezen dat helemaal over haar ging. Maar wat was ik uiteindelijk blij dat dit boek over haar ging! Ze is zo leuk en je leert een hele andere kant van haar kennen in dit boek.

Rick is echt een schatje en een enorme aanwinst voor het boek en voor Moose Springs. En Lana en Rick samen? Dan zijn ze helemaal geweldig!

De small-town vibes in dit boek zijn erg sterk en ik hou er van. Ik ben vaak op zoek naar een boek met small-town vibes, en nu heb ik er eindelijk weer eentje gevonden.

Ik ben zo benieuwd naar de boeken die Sarah Morgenthaler nog meer gaat schrijven! Met haar eerste twee boeken heeft ze mijn hart veroverd en ik kan niet wachten op 2021. Dan komt namelijk deel 3 uit en die ga ik natuurlijk ook lezen. Zin in! Stiekem hoop ik dat ik die ook voor publicatie datum mag lezen via Netgalley.

Ben je op zoek naar small-town vibes, liefde en een eigenwijze eland? Zoek dan niet verder en lees Mistletoe & Mr. Right!

Mistletoe & Mr. Right – Sarah Morgenthaler – Sourcebooks Casablanca – 352 pagina’s – ★★★★☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge