Haul

Nieuwe aanwinsten – juli 2020

De afgelopen maanden heb ik geprobeerd geen boeken te kopen. Ik kan je alvast verklappen, dat is niet gelukt. Benieuwd welke boeken ik toevoegde aan mijn boekenkast? Kijk dan snel verder. 

Gekregen

De afgelopen maanden heb ik twee recensieboeken gekregen. Ivm het afsluiten van mijn collegejaar, verhuizen en de coronacrisis besloot ik niet te veel boeken aan te vragen, maar deze 2 kon ik niet laten.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl mag ik lezen voor de Leesfabriek en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik heb al zo veel super enthousiaste recensies gelezen, dus hier kijk ik erg naar uit.

Natuurlijk wilde ik het nieuwste boek van Elle Kennedy Het geheim ook aanvragen. Deze schrijfster schrijft zulke leuke boeken en ik ben gek op haar verhalen.

Gekocht

Ondanks dat ik probeer minder boeken te kopen, kon ik deze boeken niet laten liggen.

Kringloop

Zodra de kringloop weer open ging, besloten mijn moeder en ik eens een kijkje te nemen. Ik kocht 2 boeken waar ik heel nieuwsgierig naar ben, maar die wel een beetje buiten mijn comfortzone zijn.

De test van Joelle Charbonneau is een boek dat ik een hele poos op mijn TBR had, maar er uiteindelijk weer afgehaald heb. Ik weet gewoon niet of het een boek voor mij is. Op Goodreads zijn mijn vrienden er wel heel positief over, dus dat is een goed teken. En als ik het niks vind? Dan kan ‘ie weer terug naar de kringloop.

Bij de Engelse boeken kwam ik The Hunger Games van Suzanne Collins tegen. Dit is zo’n boek wat ik al heel lang wil lezen, maar niet aan toe lijk te komen. Toen ik ‘m voor één euro zag liggen, besloot ik ‘m dan ook maar mee te nemen.

Instagram & Bookdepository

Op Instagram volg ik Do en zij heeft altijd zulke toffe boeken. Ze leest heel veel en heel divers. Mocht je nog toffe tips zoeken, kijk dan zeker even op haar Instagram! Afgelopen week zette ze een paar boeken te koop en ik besloot er daar twee van te kopen. Watch Us Rise van Renée Watson zag ik al een aantal keer op Instagram voorbij komen en besloot ik dus maar te kopen. Ook One True Loves van Taylor Jenkins Reid kon ik niet laten liggen. De boeken van TJR zijn zo emotioneel en zitten erg goed in elkaar. Super benieuwd naar.

En als laatste pre-orderde ik zelf nog Take a hint, Dani Brown van Talia Hibbert. Het eerste deel in deze serie, Get a life, Chloe Brown, is mijn lievelingsboek van dit jaar (tot nu toe) en ik moest dan ook deel 2 hebben. Ik wil er binnenkort in gaan beginnen, zin in! Hopelijk is dit deel net zo goed als het eerste deel.

Heb jij nog boeken gekocht de laatste tijd? Welke nieuwe pareltjes heb jij aan je boekenkast toe mogen voegen?

 

 

 

 

2 Comments

  1. Ik vind zelf De Test heel goed, maar ik kan me voorstellen dat het voor jou buiten je comfortzone is (gezien de boeken die je meestal leest). Als je er open in durft te gaan, zou het kunnen dat je er een leuke trilogie bij hebt, en een auteur waar je meer van wil lezen. De stijl is best vlot, dus daar zal het niet aan liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge