Kletsen

Nog 2 weken!

Zoals je misschien gemerkt hebt, is het erg stil hier op de blog. Dat komt niet omdat ik niet meer lees, integendeel zelfs! Maar waar dan wel door? Ik leg het vandaag even uit. 

Afstuderen

Op dit moment ben ik bezig met mijn bachelorstage en thesis. Bij Biologie zijn deze 2 aan elkaar gekoppeld en ik schrijf dus mijn thesis over de resultaten van mijn stage. Mijn stage loopt tot eind juni (28e om precies te zijn). Dit houdt dus in dat ik nog 2 weken keihard moet knallen en dan hopelijk mijn bachelor afgerond heb. Ondertussen heb ik ook nog 1 herkansing van vorig jaar, die ik ook in deze 2 weken hoop te halen.

Lezen, lezen en nog meer lezen

Omdat ik de hele dag achter een beeldscherm zit, heb ik ’s avonds niet meer zo’n zin om te gaan bloggen. Mijn ogen zijn best wel moe na zo’n dagje computer staren. Geen computer dus ’s avonds, maar wat dan wel? Je raad het al: lezen! Ik heb afgelopen week zelfs 3 boeken uitgelezen, dus het gaat lekker.

Puf en tijd om uitgebreide recensies te schrijven heb ik even niet. Er zullen er wel een paar verschijnen aankomende week, maar de rest bewaar ik even voor na mijn stage. Ik heb al een heleboel conceptberichten staan met korte recensie-puntjes. Verwacht dus maar lekker veel recensies als ik eenmaal klaar ben.

Wat betekent dat voor nu?

Ik wil je niks beloven, omdat ik mezelf even de tijd wil geven om weer een blogritme op te pakken. Wel kan ik je vertellen dat er de aankomende tijd een paar recensies online gaan komen van recensieboeken, want daar zit ik toch een beetje met een deadline. De andere recensies en artikelen komen in juli online, zodra ik mijn draai weer gevonden heb. Ik mis het bloggen enorm, maar ik moet nu echt eventjes knallen. Nog 2 weken te gaan!

Ik wil jou als lezer ook nog even bedanken! Afgelopen tijd komen er niet zo veel artikelen online als dat ik zou willen en toch blijven jullie maar langskomen op mijn blog. Super lief! Dankjewel voor jullie steun.

 

 

0 Comments

  1. Succes met de laatste loodjes! Mijn scriptie had ik vorig jaar gedaan, maar volgende week ga ik mijn laatste tentamen maken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge