Recensies

Onuitstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward

Dit schrijversduo is echt een hit of een mis voor mij. Benieuwd of dit boek mijn hart heeft kunnen veroveren? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Onuitstaanbaar over?

Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romanticus ook nog eens adembenemend knap is.

Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Kan Charlotte de lieve en romantische man van het briefje weer in hem naar boven brengen, of is hij definitief verdwenen?

Wat vond ik er van?

Ik ging dit boek volledig blanco in. Het vorige boek van dit duo, Onweerstaanbaar, vond ik echt verschrikkelijk. Dat boek noemde ik gekscherend Onuitstaanbaar. En toen was er dit boek.. Met de titel die ik in mijn hoofd aan het vorige boek gegeven had. Super toevallig! (Voorspellend vermogen?!)

Ik ben blij dat ik je kan zeggen dat Onuitstaanbaar verrassend leuk was! Hoofdpersonen met super veel chemie en beiden hadden ze een goed uitgewerkt achtergrondverhaal.

Dit boek heeft me meerdere keren hardop laten lachen en zelfs een traantje laten wegpinken. Wat een fijn boek!

Charlotte is een echte powervrouw, maar het leven zit haar even niet mee. Een poosje terug heeft ze haar verloofde betrapt met een andere vrouw en is ze ook nog eens haar baan kwijt geraakt. Charlotte was een personage dat ik al snel in mijn hart gesloten had. Ze is lief, sarcastisch en staat haar mannetje wel. Reed is op het eerste gezicht echt een eikel. Hij is gemeen tegen Charlotte, maar heeft stiekem een erg klein hartje. Aan het einde is hij echt een lieverd en had ik hem alles weer vergeven.

Pluspunten voor het feit dat het een ‘office-romance’ is, wat betekent dat het verhaal zich op werk afspeelt. De nieuwe baan van Charlotte is namelijk als assistent werken van… Reed (en zijn oma). Zo veel spanning en sarcastische opmerkingen heen en weer, heerlijk!

Nu we het toch even over personages hebben, ook dikke pluspunten voor Iris, de oma van Reed. Wat een leuke vrouw! Lekker de koppelaarster spelen, heerlijk!

Het enige wat ik miste aan dit boek, is het gevoel dat ik altijd krijg bij een vijfsterren boek. Ik was net niet helemaal compleet verliefd op het verhaal. Toch heeft dit boek mijn vertrouwen in dit schrijversduo zeker vergroot. Op naar meer boeken van Keeland en Ward.

Onuitstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward – Uitgeverij Volt – 288 pagina’s – ★★★★☆

Heb jij al eens een boek van Vi Keeland of Penelope Ward gelezen?

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge