Over mij

Hoi en welkom op mijn blog Marieke’s Books!

20160601_115258-2

Ik ben Marieke, 25 jaar oud en een echte boekenwurm. Als kind las ik ontzettend veel, maar op de middelbare school werd dit helaas minder. Alleen de verplichte boeken van de lijst las ik nog maar en verder niet meer voor mijn plezier. Sinds 2016 lees ik weer volop boeken en ik vind het zo leuk!

Met deze blog wil ik mijn enthousiasme voor boeken overbrengen. Welk boek vond ik ontzettend goed? En welke iets minder? Ik schreef al een tijdje mijn reviews op Goodreads en daarnaast maakte ik foto’s voor mijn bookstagram. Maar ik miste de connectie tussen deze twee. Het liefste had ik mijn foto bij mijn review staan, maar op Goodreads kreeg ik dit niet voor elkaar. Op Instagram merk ik dat mijn captions niet veel gelezen worden. En dus vond ik het zonde om daar mijn reviews neer te zetten.

Zo was het idee voor een blog geboren. 6 februari 2018 deelde ik de eerste blogpost op mijn eigen stukje internet. Op naar nog veel meer blogposts!

Op mijn blog kun je veel recensies verwachten. Ik probeer altijd zo duidelijk mogelijk mijn mening over te brengen, al is dat soms best moeilijk. Ik post altijd mijn eigen mening, of deze nou positief of negatief is. Maar dat betekent niet dat jij het daar mee eens hoeft te zijn. Is jouw mening totaal anders? Laat het me weten in de reacties. Ik vind het juist leuk om jouw mening ook te horen!

Wil je met mij in contact komen, dat kan! Klik dan even op het kopje Contact.

Veel plezier op mijn blog!

Liefs, Marieke