Uncategorized

Party of Two – Jasmine Guillory

Op Netgalley zag ik dit boek voorbijkomen en ik besloot het aan te vragen. Ik had namelijk al eens eerder een boek van deze schrijfster gelezen en die was wel vermakelijk. Maar wat vond ik van dit boek?

Waar gaat Party of Two over?

Dating is the last thing on Olivia Monroe’s mind when she moves to LA to start her own law firm. But when she meets a gorgeous man at a hotel bar and they spend the entire night flirting, she discovers too late that he is none other than hotshot junior senator Max Powell. Olivia has zero interest in dating a politician, but when a cake arrives at her office with the cutest message, she can’t resist–it is chocolate cake, after all.

Olivia is surprised to find that Max is sweet, funny, and noble–not just some privileged white politician she assumed him to be. Because of Max’s high-profile job, they start seeing each other secretly, which leads to clandestine dates and silly disguises. But when they finally go public, the intense media scrutiny means people are now digging up her rocky past and criticizing her job, even her suitability as a trophy girlfriend. Olivia knows what she has with Max is something special, but is it strong enough to survive the heat of the spotlight?

Wat vond ik er van?

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: dit boek was niet perse een hoogstandje. Het voelde een beetje als een dertien in een dozijn gevalletje. Ik verveelde me het grootste gedeelte van het boek, de personages gedroegen zich in een keer compleet out-of-character en er was een hele stomme en overbodige plottwist (naar mijn idee dan). Ik zal niet te veel in details treden in verband met spoilers, maar het boek was het gewoon niet voor mij.

Een positief punt aan dit boek is de schrijfstijl. Het is lekker vlot, en je vliegt door het boek heen. Ze schrijft heel levendig, waardoor ik de scènes ook echt voor me zag. Helaas was dit niet genoeg om mij te vermaken dit keer.

Ook was ik gek op Max en Olivia vanaf de eerste bladzijden. Olivia is duidelijk een powervrouw en ik vond het geweldig om over haar te lezen. Max was lekker spontaan en een ontzettend leuk karakter. Helaas is er dus die scène waarbij ze zich compleet out-of-character gedragen. Na die scène voelde ik helemaal geen klik meer met de personages. Ik dacht dat ik ze kende, maar dat bleek dus niet het geval te zijn.

Nee, met dit boek heeft Jasmine Guillory me niet omver weten te blazen. Super jammer, want ze schrijft erg veel romantische boeken en veel mensen zijn fan. Nu ben ik gek op romantische boeken, maar ik denk niet dat ik nog eens boeken van deze schrijfster ga lezen. Ik las The Wedding Date al van haar (deel 1 in deze serie) en nu dus deel 5. Deel 1 kreeg 3 sterren en was wel oke, deel 5 heeft nu 2 sterren gekregen. Ik heb het geprobeerd, maar deze schrijfster is gewoon niks voor mij.

Party of Two – Jasmine Guillory – Berkley Books – 312 pagina’s – ★★☆☆☆

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge