Kletsen

Persoonlijke update | stagelopen en drukte

Hallo hallo, lang niet gezien! Een week geleden kwam mijn vorige artikel online. Voor mijn doen is dat dus ontzettend lang geleden. Hoog tijd om jou even bij te praten. Waarom is het hier zo stil?

Stage lopen

Begin september ben ik begonnen aan mijn minor Educatie. Zoals sommigen misschien wel weten volg ik de studie biologie en door mijn minor kom ik dan voor de klas te staan. Lesgeven vind ik ontzettend leuk (zelfs al doe ik het nog maar 3 weken) en de minor zelf vind ik ook erg interessant.

Maar mijn minor is ook de reden dat het hier zo ontzettend stil is.. Ik merkte aan mezelf dat ik heel erg moest wennen aan het nieuwe ritme. Lange stage dagen, lange dagen naar de universiteit tussendoor. Dit vrat heel erg veel energie. En om een beetje op mezelf te letten heb ik toen besloten om even niet te bloggen. En echt, wat een verschrikkelijke beslissing is dat!

Ik hou namelijk van bloggen. Enorm veel. En juist door het zo lang niet te doen, ging ik er steeds meer over na denken. Welke artikelen kan ik schrijven als ik weer ’terug’ ben? Ik moet niet vergeten over dit boek een recensie te schrijven.. etc. Ik merkte dat ik juist nog veel meer onrust in mijn hoofd kreeg. Want naast het feit dat ik het druk had met de opleiding, zaten al deze ideeën ook in mijn hoofd.

Dus wat nu?

Omdat ik merkte dat helemaal een blogpauze houden niet werkte,  heb ik besloten om minder frequent artikelen te plaatsen. Op deze manier kan ik alsnog mijn ei kwijt, maar heb ik niet zoveel ‘stress’ omdat er perse een artikel online moet komen.

Mijn doel voor nu is om 2 artikelen per week online te krijgen, waarvan er een op maandag online komt en een op vrijdag. Op deze manier heb ik het mooi verspreid. Ik hoop hiermee meer rust voor mezelf te creëren, maar ook mijn blog niet helemaal te laten verwateren.

Als ik meer inspiratie en tijd vind, dan kun je natuurlijk meer artikelen verwachten. Maar voor nu komt er een artikel online op maandag en vrijdag. Tot vrijdag!

0 Comments

  1. Wat verstandig van je! Ik denk dat alleen doordat je nu voorjezelf hebt beslist dat je het rustiger aan moet doen en dat ook deelt, dat de lat minder hoog ligt waardoor je vanzelf weer in de flow terugkomt. Succes hè X!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge