Project

Project: lezen uit eigen boekenkast

Rainbow bookshelves

Ik hou van boeken. Dat is een ding wat zeker is. Ik hou ervan om ze te lezen, maar vind ze ook ontzettend mooi in de boekenkast. Ik koop best wel vaak boeken, maar leen ze ook bij de bibliotheek en daardoor heb ik nog veel ongelezen boeken. Ik heb zelfs nog maar een paar eigen boeken gelezen en de rest staat er maar mooi te wezen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Het plan

Mijn plan is om elke maand minstens 3 boeken uit mijn eigen kast te lezen. Ik lees per maand ongeveer 7 boeken, dus op deze manier kan ik toch nog boeken van de bibliotheek en mijn e-books lezen. Meer boeken van uit mijn eigen boekenkast is natuurlijk mooi, maar ik ga mezelf niet pushen.

Er zijn namelijk zo veel mooie boeken! Natuurlijk ben ik naar alle boeken in mijn eigen kast nieuwsgierig. Ik heb ze namelijk niet voor niks gekocht. Maar vaak verandert mijn lees-stemming en heb ik zin in een ander boek. En die staat dan toevallig net niet in mijn eigen kast. Om dat te voorkomen mag ik ook nog bibliotheek-boeken lenen.

Wrap-up’s

In de maandelijkse wrap-ups zal ik vanaf nu ook updates geven over dit project. Want het is natuurlijk wel de bedoeling dat dit gaat lukken. We gaan het meemaken 😉

Booksleeve

Een reden dat ik nu wel aan dit project wil beginnen, is omdat mijn booksleeve binnen is. Een booksleeve is een hoesje om om je boeken te doen, zodat deze niet lelijk worden met vervoeren.

Booksleeve BiblioBelleBoutique

Ik had een super mooie booksleeve gevonden in de Etsy shop van BiblioBelleBoutique. Zij verkoopt echt super schattige dingetjes! Mijn booksleeve moest uit Canada komen, dus ik moest er eventjes op wachten. Maar hij is er eindelijk, dus nu kan het project van start. De boeken die ik op mijn studentenkamer heb, kan ik namelijk nu in het weekend mee nemen naar mijn ouders zonder dat ze beschadigen in mijn tas.

Heb jij veel ongelezen boeken in de kast staan? En hoe hou jij dat onder controle? 

 

0 Comments

  1. Jouw boeksleeve is echt liefde, zo mooi!! En pfff… ken je probleem, dus echt een super goed idee dit project 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge