Uncategorized

Reading Rush TBR

Deze week is het zo ver: de Reading Rush! Dit is een readathon waar heel veel mensen aan mee doen. Dit jaar wil ik het ook proberen, dus ik heb een TBR samengesteld. Kijk je mee?

Ik besloot van te voren al dat ik niet perse de 7 challenges wil volbrengen. Het is voor mij gewoon niet haalbaar om 7 boeken te lezen in 1 week tijd. Toch heb ik een flinke TBR gemaakt.

De challenges zijn:

Lees een boek met paars op de cover

Hier heb ik gekozen voor Serious Moonlight van Jenn Bennett. Ik heb pas het boek overgekocht via Facebook en er blijkt heel veel paars op de cover te zitten.

Lees een boek op dezelfde plek

Hiervoor koos ik de graphic novel Nimona van Noelle Stevenson. Deze is wel 266 pagina’s lang, maar volgens mij vlieg je er zo doorheen. Dit is ook mijn allereerste graphic novel, dus ik ben erg benieuwd! Als ik Nimona niet op 1 plek lees, dan wil ik Gebroken van Teri Terry voor deze challenge kiezen. Dit is een recensieboek en ik denk dat ik er wel lekker vlot door heen kan komen.

Lees een boek waarvan de hoofdpersoon geen mens is

Hiervoor koos ik ook voor Nimona, want de hoofdpersoon is een gedaanteverwisselaar.

Processed with VSCO with hb1 preset

Lees een boek dat je vorig jaar al wilde lezen

Oef, heb je even? Ik kan hier zo veel boeken bij bedenken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Duingras van Jackie van Laren, omdat ik graag die hele serie deze vakantie wil lezen. Daarnaast vind ik haar boeken altijd heerlijk vlot, dus dat komt wel goed uit met de readathon.

Lees een debut

Ik heb Ik niet op jou van Sally Thorne gekozen voor deze challenge. Het is een recensieboek en ik hoop hem dan ook voor de vakantie uit te hebben. Ik weet stiekem al dat ik dit erg leuk ga vinden, want 2 jaar terug las ik The Hating Game al (de Engelse variant dus).

Een titel met 5 of meer woorden

Voor deze challenge heb ik geen enkel boek kunnen vinden. Zelfs niet tussen de bieb-boeken die ik thuis heb. Dan maar overslaan.

Een boek waar ook een film van is

Voor deze challenge is het de bedoeling dat je het boek leest en de film kijkt. Eigenlijk wilde ik deze challenge overslaan, omdat ik al 5 boeken op mijn TBR heb. Mocht ik nog tijd over hebben, dan wil ik graag de Kleine Prins lezen. Ik kwam er toevallig achter dat de film op Netflix staat en die wil ik erg graag kijken.

Doe jij mee met de Reading Rush? Zo ja, veel plezier! Je kunt me eventueel op de site van de Reading Rush vinden onder de naam mariekee. 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge