Recensies

Het doel – Elle Kennedy

Recensie Het doel - Elle Kennedy

Een nieuw boek van een van mijn favoriete schrijfsters? Dat wil ik lezen! Benieuwd wat ik van Het doel, het 4e deel van de Off-Campus-serie vond? Lees dan snel verder. 

Waar gaat Het doel over?

Sabrina James heeft haar plannen op een rijtje: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een prestigieus advocatenkantoor.
Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor een relatie.

Op een avond uit ontmoet ze de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar gelijk helemaal ziet zitten. Sabrina zwicht voor zijn charmes en besluit hem één kans te geven. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen…

Recensie Het doel - Elle Kennedy

Wat vond ik er van?

Tucker en Sabrina vond ik fijne hoofdpersonen. Vooral Sabrina vond ik een tof personage. Zij weet wat ze wil in het leven en gaat daar vol voor. En Tucker? Die is gewoon echt een gigantische schat. Zo geduldig en lief. Geef mij ook maar zo’n vent! Heel knap hoe hij Sabrina respecteerde en haar de ruimte gaf.

De verhaallijn vond ik helaas erg voorspelbaar. Al na een paar bladzijden had ik een idee waar het verhaal heen zou gaan en dit bleek ik ook nog eens goed te hebben. Dit vond ik best wel jammer, want daardoor kon dit boek me niet echt meer verrassen. Ook vond ik dat het boek een beetje voortsleepte. Het was veel gepieker, wat logisch was, maar daardoor las het boek wel langzaam.

Misschien las het ook iets minder lekker omdat ik aan Sabrina moest wennen. Ik had niet meteen een klik met haar, ondanks dat ik haar tegen het einde wel leuker vond. Hannah en de andere dames had ik wel gelijk een klik mee, maar met Sabrina helaas niet.

Het was erg fijn om weer terug te zijn bij de hockeyjongens en om Garrett, Logan, Dean en de rest van de jongens weer terug te zien. Ik heb de spin-off serie al gelezen (in het Engels) en daardoor kende ik eigenlijk iedereen die in het boek voorkwam. Wat een geweldige wereld heeft Elle Kennedy gecreëerd! Helaas heb ik alles al gelezen wat er te lezen valt over deze wereld. Wat mij betreft mag ze nog wel meer verhalen in deze wereld verzinnen. Of nee, hopelijk verzint Elle Kennedy een nieuwe wereld! Ik heb het gevoel dat deze wereld wel klaar is zo.

Helaas was Het doel geen nieuwe favoriet van Elle Kennedy. Mijn verwachtingen waren hoog, maar die zijn helaas niet uitgekomen. Ik vond het verhaal lang niet zo leuk als de eerdere delen. Deel 1 is en blijft mijn favoriet dus.  

Het doel – Elle Kennedy – Volt – ISBN13 9789021417820 – 383 pagina’s – ★★★☆☆

Dit boek heb ik van uitgeverij Volt mogen ontvangen als recensieboek, waarvoor dank! Dit heeft op geen enkele manier invloed gehad op mijn recensie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge