Recensies

Mason (Verboden passie #1) – Linda Kage

Continu ben ik op zoek naar nieuwe new adult boeken. Ik hou van het genre, maar heb ook het idee dat ik er al heel veel gelezen heb. Toen ik zag dat de bibliotheek Mason net binnen had gekregen, besloot ik het boek te proberen. Een nieuwe vertaalde new adult? Daar zeg ik geen nee tegen. 

Waar gaat Mason over?

Reese Randall heeft haar nare verleden achter zich gelaten en is verhuisd naar de andere kant van het land. Waarom? Omdat haar idiote ex vriendje geprobeerd heeft haar te vermoorden en haar daarbij een litteken achterop haar nek heeft bezorgd. Ze heeft zelfs haar naam moeten veranderen.  Reese heeft wel even genoeg van de liefde.

Maar dan is daar Mason Lowe. Meteen is daar een klik tussen Reese en Mason. Mason is ontzettend knap en Reese heeft zich nog nooit zo springlevend gevoeld als bij hem. Hij zou haar soulmate kunnen zijn… maar er is één heel klein probleempje.

Mason Lowe is een gigolo.

O ja, ze weet ze wel uit te kiezen.

Ook leuk om te lezen: 4x de leukste New Adults

Wat vond ik er van?

Ik vond dit een fijne new adult, al was het niet heel erg vernieuwend. Reese en Mason beginnen als vrienden, wat ik dan wel weer fijn vond. Hun relatie ontwikkelt zich heel natuurlijk en dat vond ik fijn om te lezen.

Reese is echter vanaf het begin al verliefd op Mason. Ze ziet hem staan en is meteen helemaal hoteldebotel. Dit vond ik dan weer niet zo tof. Kun je iemand niet gewoon aantrekkelijk vinden zonder meteen helemaal verliefd te zijn op die persoon? Verliefd word je toch pas als je die persoon beter leert kennen? Insta-love is niet aan mij besteed.

Dit boek heeft een hele prettige schrijfstijl. Ik vloog echt door het boek heen en voor ik het wist was het boek uit. Voor een new adult is dit best een lang boek, met 408 bladzijden, maar ik merkte er weinig van. Ik vond het juist wel fijn, want daardoor kon de schrijfster meer achtergrond van de hoofdpersonages in het verhaal verwerken.

Ben je op zoek naar een fijne new adult? Dan ben je bij dit boek aan het goede adres. Ben je op zoek naar een new adult die vernieuwend is en origineel? Misschien kun je dan deze beter overslaan.  

Mason – Verboden passie #1 – Linda Kage – SVM Publishing – ISBN13 9789493030183 – 408 pagina’s – ★★★☆☆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge