Recensies

Review: Blogboek – Editie 2017 door Kelly Deriemaeker

Blogboek recensie

Het is altijd goed om dingen te blijven leren. Toen ik dit boek dan ook voorbij zag komen op Goodreads, kwam hij meteen op mijn TBR terecht. Hier was ik benieuwd naar! Ik blog nog niet zo lang en kan nog best wat tips gebruiken. Hups, gereserveerd bij de bibliotheek en de week erop kon ik al beginnen. Maar was dit boek echt zo nuttig?

De blurb

Velen voelen zich geroepen om een blog te beginnen, weinigen houden het langer dan enkele maanden vol. Of je nu plannen hebt om jouw droomblog uit de grond te stampen of vindt dat jouw bloggoesting een serieuze boost kan gebruiken: het blogboek bundelt alle kennis die longtime blogster Kelly Deriemaeker de afgelopen tien jaar verzamelde, en laat je achter met een hoop inspiratie, tips en tricks van andere succesvolle bloggers, frisse ideeën en vooral veel goesting om zelf aan de slag te gaan.

Mijn oordeel

Ik vond dit een leuk boek om even tussendoor te lezen. Er stonden een paar dingen in die ik nog niet wist, dus daar ga ik mee aan de slag. Voor een beginnende blogger is dit boek echt zo fijn! ‘Helaas’ heb ik al eerder een blog gehad, dus ik weet daardoor al relatief veel over het bloggen en daardoor was dit boek toch niet zo vernieuwend als dat ik hoopte.

Kelly heeft wel echt een super fijne schrijfstijl. Ondanks dat dit non-fictie was, las dit boek echt als een trein! Dat heb ik eigenlijk nog nooit echt ervaren. Ook wilde ik telkens weer verder lezen in dit boek. Ook dat is wel vrij uniek voor mij als ik een non-fictie boek lees.

Vooral de eigen ervaringen en de bloggers die aan het woord kwamen vond ik leuk. Ik ga ze zeker allemaal een keertje opzoeken. En nu ga ik snel weer door met bloggen, want daar heb ik wel heel veel zin in na het lezen van dit boek! Het is trouwens geen 3 sterren rating, maar meer een 3,5 ster. Maar omdat ik daar eigenlijk niet aan doe, heb ik het naar beneden afgerond.

★★★☆☆

Het blogboek (editie 2017) – Kelly Deriemaeker – Uitgeverij Vrijdag – 296 pagina’s – €14,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge