Recensies

Review: De deal van Elle Kennedy

De deal Elle Kennedy review

Dit boek stond echt al forever op mijn TBR, maar dan wel de Engelse variant. Ik was dan ook blij verrast toen ik zag dat uitgeverij Q dit boek in het Nederlands uit gaf. En ik mocht het zelfs van ze lezen, yay! Lees snel verder om mijn mening te weten te komen. 

De blurb:

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?
Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.
Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.
In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan… toch?

Mijn oordeel:

Dit is zo’n heerlijk boek! Ik heb echt continu genoten. Aan het begin van het boek leer je Hannah kennen. Een personage met een heel erg sterk karakter. Garrett leer je heel iets later kennen. Ook hij heeft een heel erg sterk karakter. Garrett probeert Hannah continu over te halen om hem bijles te geven, maar Hannah geeft echt niet zo snel toe. Ze heeft helemaal geen tijd daarvoor. Maar op een gegeven moment gaat ze toch akkoord. Juist het feit dat ze zoveel weerstand geeft, dat vond ik tof. Niet meteen bezwijken als een knappe jongen je iets vraagt.

De schrijfstijl van Elle Kennedy is heerlijk vlot. Ik vloog echt door het boek heen en dat was zo lekker. De wifi deed het de afgelopen dagen niet in mijn studentenkamer, maar daardoor was dit boek wel binnen 3 dagen uit. Heerlijk als dat gebeurt! Vooral omdat ik vorige maand bij 2 boeken de hele maand bezig was, was dit een welkome afwisseling.

De relatie die ontwikkelt tussen Garrett en Hannah vond ik echt heel erg mooi. Het gaat heel erg natuurlijk. En juist dat vind ik zo fijn. Totaal niet geforceerd en juist dat zorgt ervoor dat het realistisch blijft. Ik hou er niet zo van als ze elkaar aankijken, meteen verliefd worden en dan voor altijd gelukkig zijn. Dat is totaal niet realistisch. Maar de relatie die tussen Garrett en Hannah ontwikkelt is dat dus wel.

De overige personages die voorbijkomen in dit boek zijn ook erg tof. Allie, Dexter, Logan, Dean, Justin, en alle andere. Ik hoop nog veel meer over hun te leren, want ik vond ze een voor een toffe personages. Ik ben echt blij dat dit het eerste deel is van een serie. Hopelijk vertaalt uitgeverij Q de andere delen ook, want ik kan niet wachten!

★★★★★

De deal – Elle Kennedy – Uitgeverij Q – 375 pagina’s – 7,99 (e-book)

Ik heb een e-book ontvangen van uitgeverij Q in ruil voor mijn eerlijke mening. 

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge