Recensies

Review: Dex (WWW #1) van Miranda Hillers

Dex WWW#1 Miranda Hillers

Op Facebook zag ik staan dat Dex gratis te downloaden was op KOBO. Nou, dat laat ik me geen twee keer zeggen. Snel naar de site en meteen gedownload. Diezelfde ochtend begon ik nog met lezen. Dit boek staat namelijk al 2 jaar op mijn TBR en ik kon hem maar nergens vinden. Maar nu heb ik hem dan eindelijk gelezen! Maar wat vind ik ervan?

De blurb:

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Mijn oordeel:

Ik vond dit een leuk boek om even tussendoor te lezen, maar niet heel bijzonder helaas. Ik had totaal geen klik met Mila, een van de twee hoofdpersonen, en daardoor zat ik niet zo lekker in het verhaal. Ik vond haar maar naar en ze toonde zelden begrip. Ze wilde niet naar Dex luisteren maar zorgde er continu voor dat ze haar zin kreeg. Het was alleen maar ik, ik, ik met haar. En ze deed heus wel lieve dingen hoor, maar die maakten haar niet leuker. Ik vond haar een heel oppervlakkig personage. Dex is daarentegen wel een super lief, knap, leuk personage, maar dat maakt dit boek nog niet goed helaas..

Ik vond de liefde ook veel te snel gaan. Ze komen elkaar 3 keer tegen, wat bij elkaar misschien 10 minuten was en poef, verliefd! Totaal niet realistisch. En continu elkaar maar in de rede vallen en dan maar weer boos op elkaar worden. Verschrikkelijk vind ik dat! En dan de ruzies maar weer oplossen met zoenen, nee, dat werkt niet voor mij. Mede daardoor en het feit dat ik Mila niet kon uitstaan, kan ik dit boek echt niet meer sterren geven.

Een leuk boek om even tussendoor te lezen, maar dit boek zal me helaas niet lang bijblijven. Ik ben wel benieuwd naar de andere jongens in deze serie, dus misschien lees ik nog wel verder. Maar voor nu heb ik wel even genoeg van deze serie.

★★☆☆☆

Dex (WWW #1) – Miranda Hillers – MH Books – 309 pagina’s – €18,95

 

0 Comments

  1. Fijne en eerlijke recensie heb je geschreven! Jammer dat het boek ietwat tegenviel. Ik ben ook niet zo weg van dit soort verhalen om eerlijk te zijn :$

    1. Bij mij verschilt het heel erg per auteur of ik fan ben of niet. De boeken van Colleen Hoover vind ik dan wel weer heel mooi, maar deze niet zo helaas..

      1. Ah ja dat is waar, ik heb pas een boek van Colleen Hoover gelezen, maar die vond ik echt heel goed <3 Ik denk dat het inderdaad ligt aan het verhaal en de manier waarop het geschreven is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge